Μαριάννα Κιμούλη: «Ο πατέρας μου με συμβούλεψε να έχω γερό στομάχι»

Συντάκτης: Newsroom

1 Σεπτεμβρίου 2022 11:25

Η κόρη του Γιώργου Κιμούλη Μαριάννα μίλησε αποκλειστικά στην πρωινή εκπομπή του Οpen για την συμμετοχή της στην σειρά Κόκκινο Ποτάμι 2 αλλά και για τις συμβουλές που της έδωσε ο πατέρας της.

Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του open σε σκηνοθεσία του μανούσου Μανουσάκη κόκκινο ποτάμι Αλλά φυσικά Μίλησε και για τον πατέρα της και για τα όσα την έχει συμβουλέψει μέχρι σήμερα για το τι θα αντιμετωπίσει στην καλλιτεχνική της πορεία.

“Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά που κάνω οπότε για μένα όλο αυτό είναι πολύ καινούριο οπότε μόνο ενθουσιασμό έχω. Έχω και πολύ άγχος και για τη συνέντευξη και για όλα. Όταν με πήραν τηλέφωνο για το Κόκκινο Ποτάμι, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Το ότι η πρώτη μου δουλειά είναι με αυτούς τους ανθρώπους και σε αυτή τη σειρά ήταν ό,τι πιο ιδανικό μπορούσε να μου συμβεί.

Η συμβουλή που μου έδωσε είναι “πολλή πολλή δουλειά, αντοχή και γερό στομάχι”. Μου κάνει κριτική μόνο όταν του το ζητήσω εγώ. Μου κάνει κριτική συνέχεια, δεν κάνουμε άλλη δουλειά. Νιώθω τυχερή που έχω έναν άνθρωπο τέτοιο, ακόμα κι αν διαφωνών μαζί του.

Θα πούνε ότι είμαι η κόρη του Κιμούλη, το έχω λύσει. Ήξερα ότι θα το αντιμετωπίσω. Το ότι είμαι γυναίκα βοηθάει, αν ήμουν αγόρι, η σύγκριση θα ήταν πολύ πιο σκληρή, χειρότερη”