Μαριάννα Λάτση: Η σωτήρια παρέμβαση για τη μεταφορά του Ερρίκου Ανδρέου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Αυγούστου 2022 14:09

Καθοριστική και σωτήρια αποδεικνύεται η παρέμβαση της Μαριάννας Λάτση ώστε ο Ερρίκος Ανδρέου να υποβληθεί εγκαίρως σε χειρουργική επέμβαση μιας και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η Μαριάννα Λάτση διέθεσε ένα μικρό αεροπλάνο προκειμένου ο γνωστός σκηνοθέτης και σύζυγος της Νόρας Βαλσάμη, Ερρίκος Ανδρέου να μεταφερθεί εσπευσμένα -πριν από δύο ημέρες- από τη Σύρο όπου διαμένει, στο Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών, προκειμένου να χειρουργηθεί.

Η έκτακτη ιδιωτική πτήση προς την Αθήνα υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική. Και αυτό επειδή κερδήθηκε πολύτιμος χρόνος, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις αποτελεί τον πλέον καθοριστικό παράγοντα που επιτρέπει στους γιατρούς να σώσουν έναν ασθενή.

Η κατάσταση της υγείας του σκηνοθέτη ήταν κρίσιμη. Και από την ώρα που κρίθηκε ότι ήταν απαραίτητη η μεταφορά του στην Αθήνα δεν χάθηκε ούτε λεπτό χάρη στην παρέμβαση της Λάτση.

Όπως έγινε σήμερα γνωστό από δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ο Ανδρέου πριν από δύο ημέρες, χειρουργήθηκε στο Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών για σοβαρό θέμα υγείας!

Νόρα Βαλσάμη: δύσκολες ώρες για τον Ερρίκο Ανδρέου

Ο ίδιος και η σύντροφός του, Νόρα Βαλσάμη, πέρασαν στιγμές αγωνίας όλο αυτό το διάστημα καθώς τα πράγματα ήταν δύσκολα.

Η επέμβαση τελικά, έγινε προχθές, με επιτυχία, από τον κορυφαίο χειρουργό – ουρολόγο Ευάγγελο Φραγκιάδη. Ενώ η ομάδα των θεραπόντων ιατρών είναι πολύ αισιόδοξη για την πορεία της υγείας του αγαπημένου σκηνοθέτη.

Και πιθανόν επίκειται και δεύτερη επέμβαση, για ολικό καθαρισμό της κύστης.

Στο πλευρό του Ανδρέου βρίσκεται συνεχώς η Βαλσάμη, η οποία δεν τον άφησε ούτε στιγμή και στον στηρίζει σε αυτήν τη δοκιμασία.

Οι δυο τους ζουν μόνιμα στη Σύρο το τελευταίο διάστημα. Προφανώς, το προσεχές διάστημα θα παραμείνουν στην Αθήνα προκειμένου να ακολουθηθεί το πρόγραμμα αποθεραπείας που έχουν συστήσει στον Ανδρέου οι γιατροί.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες του στενού οικογενειακού τους περιβάλλοντος, θα επιστρέψουν στη Σύρο.

Το ζευγάρι των δύο καλλιτεχνών μένει σε ένα απομονωμένο σπίτι ψηλά στο βουνό. Που βρίσκεται έξω από την πρωτεύουσα της Σύρου. Μαζί τους είναι και ο γιος τους, Ερρίκος.