Μαριάννα Τουμασάτου: «Γιατί ξαφνικά μας τρόλαραν και μας κατηγόρησαν;»

31 Μαρτίου 2022 09:40

Μαριάννα Τουμασάτου: «Γιατί ξαφνικά μας τρόλαραν και μας κατηγόρησαν;»

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο Στούντιο 4 και μίλησε μεταξύ άλλων για την αντιπολεμική συναυλία της Τρίτης στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου συμμετείχε.

Μαριάννα Τουμασάτου: «Γιατί ξαφνικά μας τρόλαραν και μας κατηγόρησαν;».

«’Ήμουν στη συναυλία χθες. Είναι από αυτό που μόλις περάσουν πολλά χρόνια θα λες ‘ήμουν εκεί’. Ήταν μια συναυλία που είχε πάρα πολύ κόσμο, πάνω από 20.000 ανθρώπους. Ήταν δύσκολο να μαζευτούμε τόσοι πολλοί γιατί δεν πολυανακοινώθηκε. Αλλά καταφέραμε και είχαμε πολύ κόσμο γιατί είναι πολλοί οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι η ειρήνη είναι η απάντηση σε οποιαδήποτε ερώτηση». Τόνισε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συναυλία σχολίασε:

«Είναι του μουρλού γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που θα ήθελε τον πόλεμο. Οπότε γιατί ξαφνικά μας τρόλαραν και μας κατηγόρησαν; Δεν μπορείς να γράφεις τα πάντα συνέχεια. Και στην τελική η προσφυγιά είναι μία, από τη Συρία στην Ουκρανία. Δεν έχει σημασία αν ο πρόσφυγας είναι ξανθός γαλανομάτης.

Και όλα αυτά που έχουμε συνηθίσει να λέμε όμορφα, ή είναι ένα παιδάκι μελαχρινό. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία. Αλλά τα παιδιά που πνίγονται στη Μεσόγειο; Τα παιδιά που τα γυρνάνε πίσω; Αυτά δεν είναι πρόσφυγες; Δεν είναι ανθρώπινος πόνος; Μόνο άμα είσαι comme il faut; Αν δεν είσαι, δεν θα το συζητήσουμε; Αυτό είπαμε!».

Η ηθοποιός τον τελευταίο χρόνο έχει χάσει πολλά κιλά και εξήγησε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Τα κιλά χάθηκαν γιατί έπρεπε να χαθούν λόγω ενός πολύ σοβαρού προβλήματος στη μέση μου. Από την υπερκόπωση είχε βραχυνθεί το νεύρο και με χτύπαγε, έκλαιγα από τους πόνους και ήταν οι πόνοι οδύνες. Επί τέσσερις μήνες ήμουν σε αυτή την κατάσταση και έπαιρνα παυσίπονα βαριά, τα οποία προκάλεσαν και εθισμούς. Αυτά τα βαριά φάρμακα, επειδή το συκώτι δεν είναι φτιαγμένο για να παίρνουμε τόσα πολλά φάρμακα, έπρεπε να δουλέψω.

Έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να διαχειριστώ ούτε τα χάπια του θυρεοειδούς. Αναγκάστηκα λοιπόν να μπω σε μια συνθήκη που θα έπρεπε να προσέξω τον εαυτό μου. Επειδή σε αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να παίζεις, πήγα σε ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Το συκώτι κράσαρε, γέμισε λίπος και δεν μπορούσε να δουλέψει.

Τα παυσίπονα τα έχω σταματήσει με πολλή προσοχή από την ώρα που συνήλθα. Το συκώτι δεν δούλευε σωστά, δεν μεταβόλιζε ούτε τις τροφές ούτε τα χάπια ούτε τίποτα». Συμπλήρωσε η Μαριάννα Τουμασάτου.