Μαριάννα Τουμασάτου: Με αφήνει παγερά αδιάφορη ο διαχωρισμός του ηθοποιού της τηλεόρασης και του θεάτρου. Είναι ένας ρατσισμός που δεν με βρίσκει σύμφωνη.

Δημοσιεύθηκε: 11/11/2019 19:35
Μαριάννα Τουμασάτου: Με αφήνει παγερά αδιάφορη ο διαχωρισμός του ηθοποιού της τηλεόρασης και του θεάτρου. Είναι ένας ρατσισμός που δεν με βρίσκει σύμφωνη.

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι μια πολύ καλή ηθοποιός και στην προσωπική της ζωή είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Σταύρου με τον οποίο έχουν αποκτήσει μια 9χρονη κόρη. Είναι αισιόδοξος άνθρωπος. «Με αφήνει παγερά αδιάφορη ο διαχωρισμός του ηθοποιού της τηλεόρασης και του θεάτρου. Είναι ένας ρατσισμός που δεν με βρίσκει σύμφωνη. Η δημοσιότητα που έδινε στην γενιά μου η τηλεόραση την έδινε στο παρελθόν ο κινηματογράφος. Το θέατρο αποκλείεται, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, να σου προσφέρει από την αρχή μια αντίστοιχη αναγνωρισιμότητα. Νομίζω ότι ως την εφηβεία μου εξάντλησα όλα όσα είχαν να κάνουμε με την εμφάνισή μου και τα σχετικά. Μετά στράφηκα αλλού, σε πράγματα που μου ταίριαζαν πιο πολύ. Αλλά δεν κατηγορώ τις γυναίκες που ασχολούνται, ίσως να είναι και καλύτερο από αυτό που κάνω εγώ. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας. Εγώ αυτό αντέχω, αυτό κάνω. Προσωπικά τα βαριέμαι όλα αυτά: Βαριέμαι να βάλω σκουλαρίκια, κι άμα τα βάλω μπορεί να τα φοράω όλη μέρα, πέντε χρόνια (!), γιατί βαριέμαι να τα βαζωβγάζω… Βαριέμαι να βαφτώ γιατί βαριέμαι να ξεβαφτώ. Εκτός δουλειάς θα βαφτώ μόνον για χατήρι της κόρης μου. Την οικονομική κρίση την έχω νιώσει ως το κόκκαλο. Από δύο σήριαλ δεν πήραμε οικογενειακώς λεφτά ενώ πληρώσαμε και εφορίες και απ΄όλα… Ήταν η τελευταία χρονιά στα «Μυστικά της Εδέμ» και η «Δικαίωση». Και τα δύο του Mega». Όλη η συνέντευξη της Μαριάννας Τουμασάτου στο Bovary.gr

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.