Μαριάντα Πιερίδη: «Με τον μπαμπά του Νικόλα χωρίσαμε όσο ήμουν έγκυος»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Μαρτίου 2023 11:01

Η Μαριάντα Πιερίδη αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον πατέρα του γιου της, Νέστορα Φωτιάδη και τον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

Η γνωστή τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη έπειτα από χρόνια αποχής από το τραγούδι έχει επιστρέψει μέσα από το «Just The 2 of Us» του Alpha, στο οποίο είναι coach του Άρη Σοϊλέδη.

Στην κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» μεταξύ άλλων η Πιερίδη μίλησε για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον χωρισμό της από τον πατέρα του γιου της, Νέστορα Φωτιάδη αλλά και τον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

Μαριάντα, εσύ πώς διαχειρίστηκες τον χωρισμό σου από τον μπαμπά του γιου σου, Νέστορα Φωτιάδη, πριν ακολουθήσει ο γάμος σου με τον Δημήτρη Κατριβέση;

Με τον μπαμπά του Νικόλα χωρίσαμε ουσιαστικά όσο ήμουν έγκυος. Όλοι οι χωρισμοί είναι δύσκολοι. Έτσι ήταν και αυτός. Πάντα υπάρχει εγωισμός και πικρία. Ευτυχώς, είχα δίπλα μου τους γονείς μου, οι οποίοι με στήριξαν πάρα πολύ.

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που ήρθε η ηρεμία. Υπήρχε και το παιδί, το οποίο ήταν, είναι και θα είναι πάνω από όλα και όλους. Με τον πρώην σύντροφό μου είμαστε πλέον πολύ καλά και εκείνος έχει παντρευτεί και έχει αποκτήσει ακόμη ένα παιδάκι.

Με τον σύζυγό μου γίναμε ζευγάρι πριν γεννηθεί ακόμη ο γιος μου. Φυσικά, ο Νικόλας «εκμεταλλεύεται» στο έπακρο το γεγονός πως μεγαλώνει σαν να έχει δύο μπαμπάδες. Του δίνουν τα πάντα. Για παράδειγμα, δεν του παίρνει ο ένας το PlayStation, όταν θα βρεθεί με τον άλλο, θα το ζητήσει από εκείνον.

Η σχέση του Δημήτρη με τον γιο μου είναι εξαιρετική, μάλιστα έχουν την ίδια τρέλα στο να δοκιμάζουν περίεργα φαγητά. Να καταλάβεις, πριν από χρόνια, λόγω της δουλειάς του Δημήτρη που είναι σεφ, ζήσαμε στο Μεξικό ένα εξάμηνο πριν ξεκινήσει ο Νικόλας στο σχολείο. Εκεί λοιπόν ο σύζυγός μου μας είχε φτιάξει χαβιάρι από μυρμήγκια!

Πηγή: «OK!»