Μαριάντα Πιερίδη:Τι μου άρεσε στο νέο μου σύντροφο

Συντάκτης: Newsroom

28 Μαΐου 2024 10:32

Η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τη συνάντησαν σε εκδήλωση για τον σύντροφό της.

Όταν ρωτήθηκε για το πρώτο τους ραντεβού, η τραγουδίστρια απάντησε ότι η πρώτη φορά που είχαν βγει οι δυο τους, ήταν όταν πήγαν με τα παιδιά τους στο πάρκο.

«Δεν έχει παίξει πρώτο ραντεβού ακριβώς. Πήγαμε φιλικά με τα παιδιά μας στο πάρκο να παίξουν» είπε σχετικά με αυτό.

Όσο για το πρώτο ρομαντικό ραντεβού τους, η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε ότι δεν θυμάται πότε ήταν. Τέλος, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το τι την κέρδισε στον νέο της σύντροφο: «Ίσως το ότι δεν ήταν πολύ πιεστικός, εγώ θέλω να είμαι χαλαρή να μην νιώθω πίεση».Πριν μερικές μέρες μιλώντας στο «Happy Day», η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε στο ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά: «Δεν θέλω να μιλάω για τα επόμενα βήματα, αυτή τη στιγμή το έχω πάρει πολύ χαλαρά»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον γιο της. «Πρώτα από όλα, θέλω να περνάει καλά ο γιος μου, αν περνάει εκείνος καλά, είμαι κι εγώ ευτυχισμένη. Από εκεί και πέρα, φροντίζω να περνάω ωραία τον χρόνο μου κι εγώ και να τον γεμίζω με ωραίες στιγμές κι ωραίους ανθρώπους», είπε.

Τέλος, για τον σύντροφό της, Πάνο Ιωάννου, δήλωσε: «Ο σύντροφός μου έχει γνωρίσει τον γιο μου, γιατί και εκείνος έχει έναν γιο στην ίδια ηλικία με τον δικό μου, οπότε έχουμε γνωριστεί όλοι μαζί».