Μαριάντα Πιερίδη: «Ζηλεύω τον σύζυγό μου και ψάχνω το κινητό του»

Συντάκτης: Newsroom

17 Μαρτίου 2023 16:00

Μαριάντα Πιερίδη: «Ζηλεύω τον σύζυγό μου και ψάχνω το κινητό του»

Για τις προκλητικές φωτογραφίες που δέχεται στα social media, τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Δημήτρης Κατριβέσης, μίλησε η Μαριάντα Πιερίδη.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η τραγουδίστρια παραδέχτηκε, ότι ζηλεύει τον σύζυγό της και πως ψάχνει το κινητό του χωρίς να καταλαβαίνει γιατί του στέλνουν άσεμνες φωτογραφίες εφόσον δεν είναι τηλεοπτικό πρόσωπο.

«Μέσα στο πρόγραμμα είναι και κάποια μηνύματα που είναι λίγο περίεργα. Δε μπορώ να πω ότι κολακεύομαι από κάποια αλλά οκ. Το ξέρει ο σύζυγός μου. Γελάει. Δε ζηλεύει. Δε ζηλεύει και είναι τραγικό. Θα ήθελα να ζηλεύεις λίγο βρε αγάπη. Εγώ ζηλεύω. Έχω δει φωτογραφίες που του στέλνουν και δεν είναι και στην τηλεόραση ο άτιμος. Εγώ είμαι στην τηλεόραση εκείνος γιατί δέχεται φωτογραφίες; Ψάχνω το κινητό του».

Μαριάντα Πιερίδη: Ο έρωτας και ο γάμος με τον διάσημο σεφ σύζυγός της

Μαριάντα Πιερίδη: Ο έρωτας και ο γάμος με τον διάσημο σεφ σύζυγός της

Η Μαριάντα Πιερίδη μετά από 8 χρόνια αποχής από τα Μέσα και από το τραγούδι, επέστρεψε μέσα από το νέο κύκλο του J2US ως coach του Άρη Σοϊλέδη.

 Στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια ο σύζυγός της, Δημήτρης Κατριβέσης, ένας από τους πιο καταξιωμένους σεφ σε Ελλάδα και εξωτερικό.

To ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιανουάριο του 2017 στον Άγιο Δημήτριο τον Λουρμπαδιάρη στο Θησείο και έκτοτε η ζωή τους είναι γεμάτη ευτυχισμένες στιγμές με τον γιο της τραγουδίστριας, Νικόλα.

«Ο Νικόλας είναι χαρούμενος και εμείς θέλουμε να του δίνουμε όλο και πιο πολλές εικόνες γίνεται», έχει πει η τραγουδίστρια αναφέροντας πως φροντίζουν σε κάθε επαγγελματικό ταξίδι να παίρνουν μαζί τους και τον γιο της.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης μιλώντας για τη σχέση του με το παιδί έχει δηλώσει πως: «Θέλω με τον Νικόλα είναι να είμαστε κολλητοί. Αναρωτιέμαι πολλές φορές ποσά «όχι» πρέπει να πω». «Το πρώτο μου μέλημα είναι να είναι καλά το “αφεντικό”», έχει δηλώσει αναφερόμενος στη Μαριάντα.

Οι δυο τους διατηρούν μαζί μαγαζί εστίασης στην Τήνο. «Συνήθως δεν είναι πολύ καλό να συνεργάζεσαι με τον σύντροφο σου αλλά από την άλλη και οι δύο δουλειές μας δεν μπορούσαν να συνυπάρχουν», έχει πει.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης σπούδασε την τέχνη της µαγειρικής το 1996 στην Αθήνα και ξεκίνησε τότε να εργάζεται σε διάφορα εστιατόρια και ξενοδοχεία. Η επιθυµία να ανακαλύψει διαφορετικές γεύσεις και υλικά του κόσµου προκειµένου να δηµιουργήσει το δικό του παγκόσµιο στυλ µαγειρικής χωρίς σύνορα, τον έκανε να ταξιδέψει και η φήμη του να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να τον κατατάξει σε έναν από τους πιο καταξιωμένους σεφ.