Μαριάνθη Κάσδαγλη: κάνει απολογισμό έναν χρόνο μετά το Survivor

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουλίου 2022 10:10

Μαριάνθη Κάσδαγλη: κάνει απολογισμό έναν χρόνο μετά το Survivor

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη έναν χρόνο μετά από το Survivor 4 κάνει έναν απολογισμό σε δύο σημαντικά γεγονότα που της συνέβησαν. Το ένα είναι η κλοπή χρημάτων από τον τραπεζικό της λογαριασμό και το άλλο η προαγωγή της στην ιεραρχία της υπηρεσίας της στο εμπορικό ναυτικό

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Μαριάνθη Κάσδαγλη, συγκεκριμένα δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της και τις σχολίασε με την παρακάτω λεζάντα:

«Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο τραβήχτηκε η δεύτερη φωτογραφία. Η διαφορά σε αυτές τις δυο φωτογραφίες είναι πράγματα, τα οποία δεν βλέπετε και ίσως δεν γνωρίζετε. Είναι λοιπόν, ότι σαν σήμερα μου έκλεψαν ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό και οικονομίες μιας ζωής.

Και ότι σήμερα βρίσκομαι ένα βαθμό παραπάνω επαγγελματικά, σε σχέση με το πέρυσι τέτοια εποχή. Όλα τα υπόλοιπα έχουν μείνει ίδια, το χαμόγελο & η αισιοδοξία και θα μένουν για πάντα ίδια. Όπως και το πείσμα να μην τα παραπατάω ασχέτως το πως θα τα φέρει η ζωή. Αν θέλετε να κρατήσετε κάτι από αυτά, κρατήστε τα καλά και εφαρμόστε τα στη ζωή, είναι ο μοναδικός τρόπος να προχωρήσετε μπροστά 🙂
#marianthikasdagli».

Η πρώην παίκτρια του Survivor είχε δηλώσει σε πρωινές εκπομπές πέρυσι:

«Η υπόθεση της κλοπής είναι πραγματικά μια τεράστια αδικία και κάτι πάρα πολύ άσχημο που συνέβη σε μένα και οφείλω στον εαυτό μου να το πάω δικαστικά. Έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Άγνωστο πως έφυγαν τα χρήματα από τον τραπεζικό μου λογαριασμό».
«Υπάρχει ένα άλλο άσχημο περιστατικό, καθώς έγινε μια ληστεία στον τραπεζικό μου λογαριασμό και ήταν ένα τίμιο ποσό. Η υπόθεση είναι ακόμη υπό διερεύνηση με την ασφάλεια της τράπεζας, με την αστυνομία και με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος».

«Έδωσα καταθέσεις, έκανα καταγγελίες και πάλι τα κατάφερα, δεν λύγισα, δεν έκλαψα, κράτησα την αξιοπρέπειά μου, σηκώθηκα στα πόδια μου, στάθηκα, και είμαι εδώ και ευχαριστώ τον θεό κάθε μέρα που με ξυπνάει. Τα χρήματα αυτά είναι οι κόποι μου, που έχω κάνει κι έχω χτίσει από μικρό παιδί, που έχω ταλαιπωρηθεί, έχω ταξιδέψει κι έχω ξενιτευτεί τόσο πολύ. Τους θέλω πίσω», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαριάνθη.