Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Οικογενειακές βουτιές στη Μύκονο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Σεπτεμβρίου 2022 10:05

To καλοκαίρι και οι διακοπές συνεχίζονται για τη Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέοντα Πατίτσα, οι οποίοι απολαμβάνουν ανέμελες ημέρες στη Μύκονο.

Η παρουσιάστρια Μαριέττα Χρουσαλά και ο επιχειρηματίας Λέων Πατίτσας απολαμβάνουν και φέτος το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους στη Μύκονο, η οποία αποτελεί έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς.

Οι τους συνεχίζουν τις διακοπές τους και μάλιστα έκαναν τις βουτιές τους από το σκάφος.

Το ζευγάρι, το οποίο σπάνια πραγματοποιεί κοινές δημόσιες εμφανίσεις, συνεχίζει τις διακοπές με τα τρία του παιδιά, τη Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε οικογενειακή τους εξόρμηση με το σκάφος τους να βουτούν στα νερά του νησιού.

Η Χρουσαλά επέλεξε ένα μπικίνι με tropical μοτίβα, το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Σε μια άλλη φωτογραφία φαίνονται να έχουν επιβιβαστεί στο φουσκωτό του σκάφους τους, ενώ μαζί τους ήταν και η μητέρα του Λέοντα Πατίτσα, Μάργκω.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της κοσμικής society.

Είναι μαζί για δώδεκα χρόνια και δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, έχοντας δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια μαζί με τα τρία τους παιδιά. Είναι προφανές πως έχουν βρει όσα ζητάνε στη ζωή ο ένας στο πρόσωπο του άλλου!

Η Χρουσαλά, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλαιότερα, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον σύζυγό της, λέγοντας: «Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι. Ήμασταν και οι δύο ακάλεστοι.

Είχαμε κοινές παρέες και γνωριστήκαμε. Γενικά μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισε. Επειδή έλειπε πολύ καιρό στο εξωτερικό, δεν ήξερε ποια είμαι καθόλου.

Ούτε ότι δούλευα στην τηλεόραση, ούτε πως είχα πάρει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Τίποτα. Και αυτό με κέρδισε. Στην Ελλάδα όποιος σε φλέρταρε μπορεί να το ήξερε. Και έχανε τη μαγεία του».

Και κατέληξε σημειώνοντας: «Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κάνω κάτι ξεχωριστά από τον Λέοντα».