Μαριέττα Χρουσαλά: Ο γοητευτικός επιχειρηματίας σύντροφός της πριν από τον Πατίτσα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Ιουλίου 2022 09:41

Η Μαριέττα Χρουσαλά προτού γνωρίσει τον Λέοντα Πατίτσα, είχε συνάψει σχέση με τον επιχειρηματία, Βασίλη Τρίκαρδο.

Η παρουσιάστρια Μαριέττα Χρουσαλά έχει βρει τον έρωτα στα πρόσωπο του Λέοντα Πατίτσα. Είναι παντρεμένοι εδώ και δώδεκα χρόνια, ενώ έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια αφού έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Πριν μπει στη ζωή της ο Πατίστας, η Χρουσαλά υπήρξε ζευγάρι με τον Βασίλη Τρίκαρδο. Ο γιος του γνωστού επιχειρηματία Γιάννη Τρίκαρδου, που δραστηριοποιείται στον χώρο των χημικών και των πλαστικών υπήρξε από τους πλέον περιζήτητους εργένηδες στην Αθήνα.

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Λονδίνο. Υπήρξε από τα πιο ενεργά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των επιχειρήσεων της οικογένειας καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Ο επιχειρηματίας και η παρουσιάστρια ήταν μαζί την περίοδο που εκείνη ήταν η οικοδέσποινα της εκπομπής «Πολύ την Κυριακή» στο MEGA μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Εμφανίστηκαν και φωτογραφήθηκαν σε πολλές κοσμικές εκδηλώσεις με τη Χρουσαλά να κλέβει τις εντυπώσεις. Επίσης, έκαναν πολλά ταξίδια τόσο στο εξωτερικό όσο και σε ελληνικούς κορυφαίους προορισμούς.

Ο δεσμός της Χρουσαλά με τον Τρίκαρδο διήρκησε περίπου ενάμιση χρόνο. Τότε ήταν που διαπίστωσαν πως ο κύκλος της σχέσης τους είχε ολοκληρωθεί και αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή.

Εκείνος παντρεύτηκε τη Μαριάντζελα Παράβαλου, κόρη του άλλοτε ισχυρού επιχειρηματία της εταιρείας «Κωτσόβολος». Ο παραμυθένιος γάμος τους έλαβε χώρα το 2010 και έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Το 2011 προχώρησαν στη δημιουργία της «Angelo di Spiritο Rosa», μιας πρωτότυπης εταιρείας κοσμημάτων με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους. «Μέσα σε έναν μήνα είχαμε σχεδιάσει την εταιρεία και κάναμε το πρώτο sold out», έχει πει παλαιότερα ο Τρίκαρδος.

Πραγματικά, οι δημιουργίες της ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή. Έτσι, έκλεισαν συμφωνίες συνεργασίας –μεταξύ άλλων- με τις fashion boutiques, «Luisa Via Roma» στη Ρώμη και «Banner» στο Μιλάνο. Ακολούθησαν η «Madison» στο Μπέβερλι Χιλς και πολλές ακόμη από τις κορυφαίες στον χώρο, ανάμεσά τους και ορισμένες ελληνικές.