Μαρίκα Αράπογλου – Αντώνης Λαιμός: έγινε ο πολιτικός γάμος του εφοπλιστή και της εικαστικού – Έρχονται στην Ελλάδα για τον θρησκευτικό

Δημοσιεύθηκε: 7 Ιουνίου 2021 15:45
Μαρίκα Αράπογλου - Αντώνης Λαιμός: έγινε ο πολιτικός γάμος του εφοπλιστή και της εικαστικού - Έρχονται στην Ελλάδα για τον θρησκευτικό

Το ζευγάρι της high society έκανε έναν διακριτικό πολιτικό γάμο στον οποίο παραβρέθηκαν μόνο οι γονείς τους.

Μαρίκα Αράπογλου – Αντώνης Λαιμός: έγινε ο πολιτικός γάμος του εφοπλιστή και της εικαστικού – Έρχονται στην Ελλάδα για τον θρησκευτικό.

Στις 19 Ιουνίου πρόκειται να γίνει και ο θρησκευτικός γάμος, στο παραμυθένιο ορεινό τοπίο στις πλαγιές της Τύμφης στο Πάπιγκο. Θα ακολουθήσει το γαμήλιο δείπνο στο Vikos Gorge, ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής.

Στον γάμο αναμένεται να παραβρεθούν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού. Ανάμεσά τους και ο αδερφός του γαμπρού, Φίλιππος Λαιμός με την σύζυγό του Μαριάννα Γουλανδρή, εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Ο γάμος των οποίων τελέστηκε το 2017, με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια, ανάλογη των βασιλικών γάμων, στον Ορθόδοξο Ναό της Αγίας Σοφίας.

Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετό καιρό και η επίσημη πρόταση γάμου ήρθε πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, σφραγίζοντας τον έρωτά τους.

Η Μαρίκα Αράπογλου σπούδασε Αρχιτεκτονική στην Ιταλία. Απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Ρόδο. Ενώ το Σχέδιο και η Αρχιτεκτονική έγιναν το μονοπάτι για να ανακαλύψει τον καλλιτεχνικό της εαυτό. Είναι κόρη του τραπεζίτη και πρώην διοικητή της ΕΤΕ Τάκη Αράπογλου και της Ιστορικού Τέχνης Εβίτας Αράπογλου.

Έχοντας το δικό της site, το marikaarapoglou.com, μέσα από το οποίο ανοίγει τα φτερά της και απευθύνεται πια στην παγκόσμια αγορά μέσα από τις δημιουργίες, τα κοσμήματα και τα καλλιτεχνήματά της, τα οποία έχουν όλα όψη, ύφος, αλλά και ονόματα εμπνευσμένα από την Ελλάδα.

Ο Αντώνης Λαιμός, γιος του Νικόλα και της Ειρήνης Λαιμού, είναι «καπετάνιος» μαζί με τον αδελφό του, Φίλιππο, της Enesel. Και της εδρεύουσας στο Λονδίνο NS Lemos & Company. Με δραστηριότητα στο chartering και στις αγοραπωλησίες.

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)