Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ-Η εξομολόγηση για την καταθλιπτική περίοδο που βίωσε

Συντάκτης: Newsroom

24 Μαΐου 2024 11:56

Οι πρωταγωνιστές του Σασμού βρέθηκαν στην εκπομπή Πρωταγωνιστές το βράδυ της Πέμπτη 23/5, με παρουσιαστή τον Σταύρο Θεοδωράκη. Μεταξύ άλλων, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου εξομολογήθηκε την μικρή κατάθλιψη που πέρασε λόγω του σεναρίου της τρίτης σεζόν.

Σύμφωνα με τα αποκλειστικά ρεπορτάζ μας, η τηλεοπτική Βασιλική θα περάσει πολύ δύσκολα μέχρι να φέρει στον κόσμο το παιδί της με τον Μαθιό. Ήδη βρίσκεται στο κρατητήριο και κινδυνεύει να μπει φυλακή για την δολοφονία του Λάζαρου.

Η αποκάλυψη της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

«Όταν δέχθηκα την πρόταση από τον Γιάννη Καραγιάννη και από τον Κώστα Κωστόπουλο για τον Σασμό, ήταν για έναν ρόλο ο οποίος ακόμα δεν είχε γραφτεί απόλυτα. Ο ρόλος αυτός, όταν τον πρωτοδιάβασα, έτσι ασαφής όπως ήταν, εμένα με ιντρίγκαρε αμέσως. Έτσι, όχι απλά είπα το ναι αλλά ξεκίνησα να τον φωτίζω αυτόν τον ρόλο, να τον ψάχνω μέσα μου και να τον αναπτύσσω εσωτερικά μέσα από τα λόγια του σεναρίου. Έτσι αγαπήθηκε και εμένα και από τον κόσμο.

Το σοκαριστικό βέβαια ήταν όταν, στην αρχή της σεζόν αυτής, έμαθα ότι θα πεθάνει ο γιος μου. Τον οποίο, ως ρόλο, λάτρευα αλλά και τον Γιώργο Αμούτζα τον είχα αγαπήσει πολύ και ήταν διπλό το σοκ. Το κλάμα που έριξα τότε… Η αλήθεια είναι ότι ήταν η μόνη περίοδος, αυτή η εβδομάδα που έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ, που όταν πήγαινα στο σπίτι ήμουν λίγο κουρασμένη για να το πω ευγενικά. Ήμουν λίγο σε μαύρη κατάθλιψη.

Ξεπεράστηκε γιατί τελικά για τον ηθοποιό, ακόμα και όταν παίζει τον πιο βαρύ ρόλο και τον πιο δραματικό, η χαρά για το ότι παίζει είναι πιο μεγάλη από τον όποιο πόνο που υποδύεται. Πίσω από όλα είναι αυτό, η χαρά της έκφρασης και της τέχνης», εξομολογήθηκε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τον Σασμό.