Μαριλίτα Λαμπροπούλου: η Βασιλική υπέγραψε την παραμονή της στον Σασμό και τη νέα σεζόν

24 Απριλίου 2022 08:10

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: η Βασιλική υπέγραψε την παραμονή της στον Σασμό και τη νέα σεζόν

Και πολλές παρουσίες που δεν περιμέναμε, θα τις δούμε και στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Όπως για παράδειγμα τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου.Όπως ήταν επόμενο, οι σεναριογράφοι της σειράς έκαναν κι άλλες παρεμβάσεις. Καθυστερώντας με αυτόν τον τρόπο τις εξελίξεις.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: η Βασιλική υπέγραψε την παραμονή της στον Σασμό και τη νέα σεζόν.

Ο Alpha δεν μπορούσε να αφήσει να περάσει η μεγάλη επιτυχία του Σασμού. Ο οποίος αποδεικνύεται ο βασιλιάς της βραδινής ζώνης. Έτσι, η απόφαση του καναλιού και της παραγωγής ήταν να συνεχιστεί η σειρά και την επόμενη σεζόν.

Μπορεί να μην ήταν ο αρχικός στόχος να ξεφύγουν από το βιβλίο πάνω στο οποίο είναι βασισμένο το σίριαλ. Αλλά με διάφορα τρικ, οι εξελίξεις θα πάρουν παράταση.
Η Βασιλική μένει στη σειρά και υπέγραψε ήδη την παραμονή της και την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με το αρχικό σενάριο (και το βιβλίο φυσικά) η Βασιλική θα βρει φρικτό θάνατο. Και μάλιστα από τα χέρια της Καλλιόπης.

Σασμός spoiler: ποιος σκοτώνει τη Βασιλική;

Η μητέρα των Σταματάκηδων θεωρεί ότι η χήρα του Στεφανή κάνει κακό στον Μαθιό. Κι εκείνος οδηγείται στην καταστροφή ακολουθώντας όσα του λέει. Στην αρχή την προειδοποιεί αλλά οι προειδοποιήσεις της πέφτουν στο κενό. Ο Μαθιός ακολουθεί πιστά όσα του λέει εκείνη. Και η Καλλιόπη εκτός εαυτού πλέον της αφαιρεί τη ζωή.
Πλέον αυτός ο φόνος θα αργήσει αρκετά και η Βασιλική θα είναι παρούσα στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου κύκλο του Σασμού. Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο σύζυγος της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, επίσης ηθοποιός Γιάννης Νταλιάνης.

«Η σύζυγός μου έχει μια πολύ σημαντική παρουσία στον Σασμό. Είναι πολύ σημαντική ερμηνεία της εκεί, το έχει ψάξει βαθιά, είναι πολύ ώριμη και τη θαυμάζω. Δε μου αρέσει να παινεύω εγώ τη σύζυγό μου, αλλά πέρα από τη σχέση που έχουμε, έχει κάνει κάτι πολύ σημαντικό. Ναι, από ό,τι ξέρω θα συνεχίσει και του χρόνου στον Σασμό. Η σειρά έχει ξεφύγει αρκετά από το βιβλίο, κρατάει το πνεύμα του, αλλά αλλάζουν πολλά πράγματα και ένα από αυτά είναι η παρουσία της Βασιλικής στον δεύτερο κύκλο» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Νταλιάνης.