Μαριλού Ρεπαπή για Καινούργιου: «Αυτή η εκπομπή είναι περιβόλι, ναι, είναι ριάλιτι»

Συντάκτης: Newsroom

26 Φεβρουαρίου 2023 13:19

Μαριλού Ρεπαπή για Καινούργιου: «Αυτή η εκπομπή είναι περιβόλι, ναι, είναι ριάλιτι»

Η Μαριλού Ρεπαπή μίλησε στο Open Weekend για την τηλεοπτική πραγματικότητα και τον λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

«Η Κατερίνα Καραβάτου θέλει λίγο χρόνο στο My Style Rocks. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είναι πιο ήρεμος. Κατάφερε να βρεθεί σε ένα περιβάλλον στο οποίο είναι πιο ήρεμος κι είναι η φωνή της λογικής. Βέβαια, αυτοί τσακώνονται μεταξύ τους, με την παρουσιάστρια, με τον Μικρούτσικο. Αυτή η εκπομπή είναι περιβόλι. Ναι, είναι ριάλιτι» δήλωσε για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Ο Ετεοκλής το έχει αναπάντεχα πολύ, είναι γρήγορος στον αέρα, διαβασμένος. Έχουν κάτι. Η Ελένη θεωρώ ότι μπορεί να θέλει περισσότερη δουλειά. Ίσως θέλει να εξελιχθεί λίγο παραπάνω».

«Πως βλέπεις κάποιους ανθρώπους στην τηλεόραση και λες θα ταίριαζα. Για αυτό δέχτηκα να πάω. Μετά άλλαξε το ύφος της εκπομπής. Είναι πολύ δύσκολο να δίνεις τα σαββατοκύριακά σου για κάτι που δεν σου ταιριάζει. Εγώ θέλω να κάνω πλάκα κι όχι να στηλιτεύω. Κι όταν κάνω το σχόλιό μου, θέλω να έχει χιούμορ. Για να πεις κάτι χιουμοριστικό, πρέπει να είναι το γενικότερο πλαίσιο. Δεν μπορείς να είσαι γελωτοποιός. Με την Μαρία αγκαλιαστήκαμε. Με όλους γράφουν ότι τσακωνόμαστε. Εγώ βαριέμαι να τσακώνομαι» ανέφερε η Μαριλού Ρεπαπή για την Μαρία Μπακοδήμου.