Μαρίνα Ασλάνογλου: «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν η περίοδος με τις εξωσωματικές»

Συντάκτης: Newsroom

2 Ιουλίου 2022 12:00

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν η περίοδος με τις εξωσωματικές»

Η Μαρίνα Ασλάνογλου βρέθηκε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε για τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί, για την επιστροφή της στην τηλεόραση και για την οικογένειά της

Η Μαρίνα Ασλάνογλου επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 14 χρόνια στη σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι στην ΕΡΤ στο πλευρό του Σπύρου Παπαδόπουλου. Παράλληλα μίλησε για την γνωριμία με τον σύζυγό της στη Σκιάθο και την οικογένεια που δημιούργησαν μαζί. Μεταξύ άλλων ανέφερε την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της που ήταν όταν έκανε τις εξωσωματικές προσπάθειες να μείνει έγκυος.

«Όλοι οι άνθρωποι περνάμε τα σκοτεινά μας διαστήματα, αλλά το πως το μεταβολίζεις αυτό και το βγάζεις από πάνω σου και το διαχειρίζεσαι είναι στον άνθρωπό και στον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Δεν σημαίνει ότι δεν έχω περάσει δύσκολα, δεν έχω στεναχωρηθεί, δεν έχω αγχωθεί. Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν η περίοδος με τις εξωσωματικές. Σχεδόν ένα χρόνο κράτησε αυτό γιατί τις έκανα απανωτά. Δηλαδή κάθε τρεις μήνες έκανα και μια εξωσωματική».

«Είχε μπει ο οργανισμός μου σε αυτό το mood. Το να είμαι έτοιμη στο να το κάνω και να το παλέψω. Δεν ήθελα να αφήσω περιθώριο ούτε επαγγελματικά ούτε να περνάει ο χρόνος. Έλεγα πως θα αφοσιωθώ σε αυτό γιατί είμαι ένας άνθρωπος που ακολουθεί πρότζεκτς. Δούλευα, μέχρι και πέντε μηνών έπαιζα στο θέατρο. Βέβαια καλό είναι να υπάρχει μια ηρεμία γιατί όλοι σου λένε να μην αγχώνεσαι. Δεν γίνεται όμως να μην αγχωθείς, θα αγχωθείς, αλλά παρόλα αυτά σου λέει ο γιατρός πως δεν είναι ασθένεια η εγκυμοσύνη και πως ό,τι έκανες πριν θα κάνεις τα ίδια και τώρα αλλά με μια μικρή προσοχή γιατί δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Έκλαψα, στεναχωρήθηκα και αγχώθηκα αλλά δεν τα έβαλα ποτέ κάτω γιατί είχα πει ότι θα το κάνω. Είχα πει θα κάνω τρεις φορές». Συμπλήρωσε η ηθοποιός στους παρουσιαστές.