Μαρίνα Ασλάνογλου: «Η ζωή με το παιδί είναι τόσο διαφορετική αλλά έχει συγκίνηση και χαρές»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Αυγούστου 2022 12:15

Η ζωή της Μαρίνας Ασλάνογλου άλλαξε πολύ από τη στιγμή που έγινε μητέρα και φυσικά το παιδί της αποτελεί την προτεραιότητά της.

Η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου, η οποία έκανε μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσει παιδί, μίλησε στο περιοδικό «Τύπος Tv» και αναφέρθηκε στην εμπειρία της ως μητέρα.

«Το παιδί έγινε η βασική μου προτεραιότητα. Το πρόγραμμά του, το πόσες ώρες θα τον δω, είναι συνεχώς στο μυαλό μου. Θέλω με το παιδί μου να περνάω παραγωγικό χρόνο.

Δεν θέλω να είμαι η μαμά που αφήνει το παιδί της στο τάμπλετ, που είναι συνεχώς στο σπίτι, αλλά δεν ασχολείται μαζί του παραγωγικά. Εγώ αυτό προσέχω, αυτό προσπαθώ», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Τα τελευταία δύο χρόνια που δεν είχαμε θέατρο, λόγω του κορωνοϊού, πέρασα πολύ χρόνο μαζί του. Ήταν τα πιο τρυφερά χρόνια και είμαι πολύ γεμάτη και χορτάτη που τον έζησα.

Έχει αλλάξει πάντως, το πρόγραμμά μου. Δεν έχεις την ελευθερία να είσαι με τον σύντροφό σου και να πεις το βράδυ ‘πάμε μια βόλτα’. Η ζωή είναι τόσο διαφορετική αλλά έχει τόση συγκίνηση και χαρές, που ξεχνάς τα πάντα. Νιώθω γεμάτη και δεν μου λείπει τίποτα από το παρελθόν. Έχω βάλει στην άκρη την προηγούμενη ζωή μου».

Αναφορικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα, όταν γίνεται μητέρα, η Ασλάνογλου είπε: «Πάντα υπάρχουν δύσκολες στιγμές, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Ειδικά τον πρώτο καιρό που φεύγεις από το μαιευτήριο και έρχεσαι με ένα μωρό στο σπίτι, λες ‘τώρα τι κάνω;’. Φοβάσαι, αγχώνεσαι. Προσπάθησα να τα ξεπεράσω και τα κατάφερα».

Και κατέληξε λέγοντας: «Προσπαθήσαμε με τον σύζυγό μου να προσαρμοστεί το παιδί σε εμάς και όχι εμείς στο παιδί. Μπορεί πχ. το παιδί να κοιμηθεί στο καρότσι μια-δυο φορές, αν η μαμά με τον μπαμπά είναι έξω για ένα κρασάκι. Χαίρομαι την κάθε στιγμή, γιατί σκέφτομαι ότι θα μεγαλώσει και θα του λέω ‘έλα να μου δώσεις ένα φιλάκι’ και δεν θα θέλει».