Μαρίνα Ασλάνογλου: Μας δείχνει τον γιο της για πρώτη φόρα!

Συντάκτης: Newsroom

30 Ιουνίου 2022 13:42

Η Μαρίνα Ασλάνογλου ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram μία σπάνια φωτογραφία μαζί με τον γιο της

Ο Έλληνας συνθέτης διεύθυνε και παρουσίαζε ένα πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του οποίου ακούστηκαν τα ωραιότερα τραγούδια του, χρωματισμένα με τη διακριτική και ακριβή ερμηνεία των τραγουδιστών Ηρούς Σαΐα και Ζαχαρία Καρούνη.

Μαρίνα Ασλάνογλου: Μας δείχνει τον γιο της μαζί με τον Σταύρο Ξαρχάκο

Στη συναυλία βρέθηκε η Μαρίνα Ασλάνογλου με τον μονάκριβο γιο της, Κωνσταντίνο, η οποία μάλιστα δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία του, μαζί με τον Σταύρο Ξαρχάκο.

“Με τον αγαπημένο μου Σταύρο Ξαρχάκο και τον γιο μου στην πρώτη του συναυλία”.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου ανήκει στους ηθοποιούς που διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Είναι παντρεμένη με τον Δημοσθένη Πέππα και τον Μάρτιο του 2018 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Κωνσταντίνος.

H απόκτηση ενός παιδιού ήταν ένα όνειρο που είχαν και οι δύο και πραγματοποιήθηκε μετά από πολλές προσπάθειες και δυσκολίες, όπως έχει δηλώσει η ηθοποιός σε παλαιότερες συνεντεύξεις της. Πριν τη γέννηση του γιου της προηγήθηκαν μία αποβολή, δύο αποτυχημένες εξωσωματικές και μία δύσκολη εγκυμοσύνη.

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό people είχε δηλώσει

«Η αλήθεια είναι πως είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Με διάφορα προβλήματα, από θρομβοφιλΐα με αντιπηκτικές ενέσεις, από διαβήτη κύησης που έκανα τρεις ενέσεις ινσουλίνης την ημέρα και δεν μπορούσα να φάω τίποτα, από αντιβίωση που έπρεπε να πάρω λόγω σταφυλόκοκ­κου κ.ο.κ. Ώσπου στον πέμπτο μήνα έπαθα αποκόλληση και έμεινα για δυο μήνες ακίνητη στο κρεβάτι. Αλλά να σου πω κάτι; Δεν υπήρχε μέρα που να μην είμαι αισιόδοξη και χαρούμενη για το πλάσμα που μεγάλωνε μέσα μου»

Πηγή: mothersblog.gr