Μαρίνα Γρηγορίου: Παντρεύτηκε η πρώην παίκτρια του GNTM – Η Άννα Μαρία Ηλιάδου βάφτισε τον γιο της

Συντάκτης: Newsroom

9 Σεπτεμβρίου 2022 16:30

Παντρεύτηκε η πρώην παίκτρια του GNTM Μαρίνα Γρηγορίου με τον αγαπημένο της Γιώργο Κελλίδη.

Το ζευγάρι που περίπου έναν χρόνο πριν είχε πραγματοποιήσει τον πολιτικό του γάμο και έγιναν γονείς τον περασμένο Φεβρουάριο, πραγματοποίησαν τον γάμο τους στην Χαλκιδική μαζί με τη βάφτιση του γιου τους.

Ο μικρός πήρε το όνομα Πάρης και νονά ήταν η πρώην συμπαίκτρια της Μαρίνας Γρηγορίου, Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Στο γάμο αλλά και την βάφτιση βρέθηκαν πολλά μοντελά από το GNTΜ, όπως: η Χαρά Παππά, η Σπυρούλα Κάιζερ, η Πόπη Γαλέτσα, η Εμμανουέλα Μάινα, η Όλγα Καλογήρου και η Κέισι Μίσιου. Η τελευταία μάλιστα ήταν και εκείνη που έπιασε την ανθοδέσμη της νύφης.

Μαρίνα Γρηγορίου: ο πελαργός ήρθε την ημέρα των ερωτευμένων για την πρώην παίκτρια του GNTM

Η Μαρίνα Γρηγορίου είναι ένα από τα κορίτσια που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο GNTM. Γρήγορα ξεχώρισε και αν και δεν κατάφερε να φτάσει ως τον τελικό, έχει πολύ καλές σχέσεις με τις συμπαίκτριες της.

Μαρίνα Γρηγορίου: ο πελαργός ήρθε την ημέρα των ερωτευμένων για την πρώην παίκτρια του GNTM. Πρόσφατα είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της και περίμενε με ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της. Και αυτό έγινε χθες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Happy Valentine’s Day❣️
Πιο ερωτευμένη και ευτυχισμένη από ποτέ στην ζωή μου❤️
Καλώς ήρθες στον κόσμο λουκουμακι μου 14/02/2022👼🏻
Σ αγαπω @giorgos_kelidis 👨‍👩‍👦». Ευχήθηκε στον σύντροφό της. Γιώργο Κελλίδη, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία της αγκαλιά με το νέο μέλος της οικογένειάς τους.