Μαρίνα Λαμπροπούλου: Γιατί απάντησε αρνητικά σε πρόταση γάμου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Δεκεμβρίου 2022 09:40

Αρνητική απάντηση σε πρόταση γάμου από πρώην σύντροφό της έδωσε η Μαρίνα Λαμπροπούλου κατά το παρελθόν, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η χορεύτρια και κριτής του «Dancing With The Stars» Μαρίνα Λαμπροπούλου αναφέρθηκε επίσης -μέσα από την εκπομπή «Happy Day» του Alpha- στην επιλογή της να μη βγαίνει με άνδρες που θα της ζητήσουν να πληρώσουν μισό – μισό τον λογαριασμό!

Για την πρόταση γάμου, σημείωσε: «Ήταν ένα μονόπετρο που όντως με είχε συγκινήσει γιατί ήταν μια σχέση χρόνων αλλά δεν το δέχτηκα γιατί θεωρώ ότι κάποιες σχέσεις φαίνονται από την αρχή, αν πρόκειται να κρατήσουν σε βάθος χρόνου ή όχι. Μου έκανε πρόταση γάμου γονυπετής. Όταν είπα όχι, μου είπε ‘βρε, Μαρίνα’… Ήξερα ότι δεν ταιριάζει στη ζωή μου ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Κάποια στιγμή χωρίσαμε».

Σε άλλο σημείο είπε: «Είμαι της παλιάς σχολής, πιστεύω ότι πρέπει να πληρώνει ο άντρας. Δεν έχει τύχει να βγω με κάποιον και να μου πει να πληρώσουμε μισά – μισά γιατί δεν επιλέγω τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μου. Το μισά – μισά μου φαίνεται πολύ φοιτητικό. Ούτε στα φοιτητικά μου χρόνια αυτό. Αν θελήσω εγώ να κάνω την κίνηση, θα πάω μόνη μου μέσα χωρίς να το καταλάβει και θα πληρώσω».

Πριν από λίγες ημέρες, η Λαμπροπούλου είχε μιλήσει για την απόφασή της να μην συμμετέχει σε τηλεοπτικές εκπομπές: «Λείπω από την τηλεόραση για τον λόγο ότι από τις προτάσεις που μου έκαναν δεν ήταν κάτι που με συγκίνησε. Δεν με ενδιαφέρει να βρίσκομαι μόνο για να βρίσκομαι».

Σε ερώτηση αν διατηρεί επαφές με πρόσωπα από τον χώρο με τα οποία είχε συνεργαστεί, σχολίασε: «Όχι, καμία σχέση. Η μόνη που έκανα παρέα τότε ήταν η Άννα-Μαρία (Λογοθέτη). Μαλλιοτραβιόντουσαν εκεί μέσα. Κάποια στιγμή που πήγα να μιλήσω, γιατί ήταν η σειρά μου να παρουσιάσω, κάποια νύχια ένιωσα να μπαίνουν δυνατά στο δέρμα μου και έχασα τη σειρά μου».