Μαρίνα Πατούλη: Η διεκδίκηση της δημαρχίας, τα φλερτ και ο Γιώργος Πατούλης

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Ιανουαρίου 2023 13:54

Η Μαρίνα Πατούλη παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική αλλά και τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό».

Για την πολιτική είπε: «Έχω ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά μου και έχω καταρτίσει το μισό ψηφοδέλτιο, ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο αλλά με τη στήριξη πάντα της ΝΔ», ενώ επεσήμανε πως «η πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μετρά πολλά χρόνια, ήμουν δημοτική σύμβουλος σε Πεύκη και Μαρούσι, πάντα με δάσκαλό μου τον Γιώργο Πατούλη».

Όσον αφορά τη γνώμη του Γιώργου Πατούλη για τη διεκδίκηση της δημαρχίας είπε πως «είναι υποστηρικτικός και αν ψήφιζε στο δήμο μου, πιστεύω θα με ψήφιζε, θα είναι από τα πρώτα άτομα που θα καλέσω στις ομιλίες μου».

Για τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της, ανέφερε: «Τώρα έχουν ωριμάσει τα πράγματα, με είχε αιφνιδιάσει τότε με την απόφασή του, όμως τώρα οι σχέσεις μας είναι καλύτερες από ποτέ. Ο γιος μας είναι ο συνδετικός μας κρίκος με το Γιώργο, θα μας ενώνει πάντα».

Η ίδια αποκάλυψε πως αποφάσισαν από κοινού με το σύζυγό της τη συνεπιμέλεια του γιου τους.

Σχετικά με τη διατήρηση του επιθέτου του συζύγου της απάντησε πως «τιμώ τον άνθρωπο με τον οποίο έζησα 35 χρόνια και κρατάω το επίθετό του».

Για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το χωρισμό της, η Πατούλη είπε πως «εξέφρασα τα συναισθήματά μου και δεν το μετανιώνω, πήρα πολλή συμπαράσταση από γυναίκες».

Για την προσωπική της ζωή και τα φλερτ: «Δεν με φλερτάρουν, δεν με φλέρταραν ποτέ με φοβούνται», σημείωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε τονίζοντας πως «οι σχέσεις δεν είναι εύκολες, έχουν μπει τα social media για τα καλά στη ζωή μας, που και έξω είναι όλοι στα κινητά».

Τέλος, έκανε αναφορά και στον 53χρονο που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία 12χρονης στον Κολωνό. «είχα βγάλει και εγώ φωτογραφία με τον 53χρονο, ήταν ένας παραγοντίσκος που φαινόταν γλειώδης, δεν φανταζόμουν όμως όλα αυτά που ακούσαμε», υπογράμμισε.