Μαρίνα Πατούλη: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Τι δηλώνει για την κατάσταση της υγείας της

7 Μαΐου 2021 17:00

Μαρίνα Πατούλη: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Τι δηλώνει για την κατάσταση της υγείας της

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, όπως αποκάλυψε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρόεδρος Δικτύου SDG 17, μάλιστα, αναγκάστηκε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είχε χαμηλό οξυγόνο.

Η Μαρίνα Πατούλη βρίσκεται στις ευπαθείς ομάδες και θεώρησε σωστό να σπεύσει στα εξωτερικά ιατρεία και να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Μιλώντας στο TLIFE, η εν διαστάσει σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη αποκάλυψε πως πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πως αυτή τη στιγμή νιώθει πολύ καλύτερα:

«Έχω πάρει εξιτήριο, είμαι στο σπίτι και ακολουθώ τα δέοντα. Είμαι καλύτερα και το οξυγόνο μου και τα λοιπά.

Δεν έχω πυρετό προς το παρόν, οπότε είμαι αισιόδοξη σήμερα. Έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο την Τετάρτη, πήγα στα εξωτερικά ιατρεία γιατί είχα πολύ χαμηλό οξυγόνο.

Είχα 91 και επειδή είμαι και σε ευπαθή ομάδα, ήταν επιβεβλημένο να κάνω έναν έλεγχο.

Ευτυχώς έκανα όλες τις εξετάσεις, οι πνεύμονες δεν είχαν επηρεαστεί, οπότε βγήκα και είμαι σε παρακολούθηση από τον θεράποντα γιατρό μου, τον καρδιολόγο μου. Είμαι πολύ καλύτερα σήμερα».

Η Μαρίνα Πατούλη μάλιστα είχε προχωρήσει και σε μια δημόσια καταγγελία, αναφέροντας πως η Περιφέρεια Αττικής της ζήτησε να σιωπήσει και να μην αποκαλύψει ότι νοσεί από τον Covid-19.

Kάτι που με ανακοίνωσή τους διέψευσαν στη συνέχεια.

Η φιλόλογος δήλωσε στο TLIFE: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Τώρα δίνω τη μάχη της ζωής μου και της υγείας μου».