Μαρίνα Πατούλη: “Έσκασε” στην εκκλησία με πουπουλένιο φόρεμα

24 Απριλίου 2022 13:45

Η Μαρίνα Πατούλη κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στη Μύκονο κατά τη διάρκεια της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας φορώντας ένα ροζ πουπουλένια φόρεμα.

Μαρίνα Πατούλη: “Έσκασε” στην εκκλησία με πουπουλένιο φόρεμα.

Η Μαρίνα Πατούλη έχει αποδείξει ότι κάνει τα πάντα για να έχει ένα διαφορετικό και εναλλακτικό στυλ στο ντύσιμο ακόμα και όταν οι περιστάσεις απαιτούν διακριτικότητα και ταπεινότητα.

Έτσι πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη παρευρέθηκε στην αναστάσιμη λειτουργία σε εκκλησία της Μυκόνου φορώντας ένα total Pink φόρεμα το οποίο ήταν γεμάτο με επίσης ροζ πούπουλα.Μαρίνα Πατούλη: "Έσκασε" στην εκκλησία με πουπουλένιο φόρεμα

Όπως ήταν αναμενόμενο ελάχιστοι από τους πιστούς παρακολούθησαν την λειτουργία αφού όλοι άρχισαν να σχολιάζουν και να συζητούν την extreme εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη.

Η πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη δεν συνοδευόταν από τον γνωστό σχεδιαστή Βλάση Χολέβα.

Πάντως άγνωστο παραμένει γιατί η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε πάνω στην εξέδρα ακριβώς δίπλα στους ιερείς ως επίσημη… παρά το γεγονός ότι δεν διαθέτει κανέναν θεσμικό ρόλο πού να δικαιολογεί την θέση της.

Η ίδια πάντως επέλεξε να βρεθεί single στη Μύκονο παρά τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον γνωστό σχεδιαστή Βλάση Χολέβα. Πριν από λίγες ημέρες η φιλόλογος είχε δηλώσει στην πρωινή εκπομπή του ANT1

«Με αφορμή το J2US, επικοινώνησα εγώ μαζί του, να επιμεληθεί μία δημιουργία μου σε κάποια εμφάνισή μου. Έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία και μετά γίναμε αυτοκόλλητοι. Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε, γιατί είδαμε ότι μας βγαίνει όλο αυτό και σε χημεία και σε συνεργασία. Τώρα ετοιμάζουμε την κολεξιόν.

Εγώ δεν ήρθα εδώ να μου κόψεις την τύχη. Είμαι ελεύθερη, χαρούμενη… Είμαι καλά. Μετά από χρόνια οποιαδήποτε ανατροπή είναι επώδυνη. Όμως, η ζωή προχωράει και πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή. Ο Βλάσσης Χολέβας είναι πολύ ωραίος άντρας, πολύ γοητευτικός, πολύ ευφυής, με αίσθηση του χιούμορ, γελάμε πολύ, περνάμε υπέροχα… Είμαστε πάρα πολύ καλά».