Μαρίνα Πατούλη: “Προχωράμε μαζί με τον Βλάση Χολέβα”

24 Μαΐου 2022 12:15

Μαρίνα Πατούλη: Θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φορά

Η Μαρίνα Πατούλη αναφέρθηκε στα γενέθλια του πρώην συζύγου της και αποκάλυψε τους λόγους που δεν παρευρέθηκε στο πάρτι προς τιμήν του περιφερειάρχη Αττικής.

Η Μαρίνα Πατούλη ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική για την σχέση της με τον Βλάσση Χολέβα αλλά και όλα όσα ετοιμάζουν μαζί με τον Λάκη Γαβαλά.

Η πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής δεν θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική της ζωή και την πιθανή της σχέση με το γνωστό σχεδιαστή μόδας.

«Ξεκινήσαμε μαζί με τον Βλάσση Χολέβα και προχωράμε μαζί κι έχει ενταχθεί στην ομάδα μας και ο Λάκης Γαβαλάς. Ο χώρος της πολιτικής είναι ανδροκρατούμενος, αλλά αν θέλεις να γίνει κάτι πράξη, όπως έλεγε η Θάτσερ,  ανάθεσέ το σε μια γυναίκα.

Θα δούμε αν θα βάλω ξανά υποψηφιότητα. Φοβάμαι το σκοτάδι, τη διπροσωπία και τους σκοτεινούς ανθρώπους. Όλοι έχουμε νιώσει προδομένοι, αλλά αυτό μου δίνει δύναμη»

Φυσικά η Μαρίνα Πατούλη αναφερθεί για τους και στα γενέθλιά του ο περιφερειάρχης Αττικής και πρώην συζύγου της Γιώργου Πατούλη στα οποία φυσικά και δεν παρευρέθηκε.

«Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς σε έναν άνθρωπο που έχουμε διάγει μια ζωή 35 ετών, να του ευχηθώ να είναι υγιής, χαρούμενος, πάντα με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς. Έλαβα ένα μαζικό μήνυμα να πάω στα γενέθλιά του, όπως έστειλε σε φίλους και υποστηρικτές.

Θα ήθελα πολύ παρευρεθώ σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή των γενεθλίων του, όμως, ίσως αυτή δεν ήταν κοινή μας επιθυμία. Θέλω να νιώθει χαρούμενος με την παρουσία μου, αντιλήφθηκα όμως από το τηλεφώνημα ότι υπήρχαν κάποιες δυσχέρειες και γι’ αυτό δεν παρευρέθηκα».

Η Μαρίνα Πατούλη περνάει πλέον τον περισσότερο χρόνο της στο νησί των ανέμων με καλή παρέα και η ίδια συχνά ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τα πάρτι στην Μύκονο δείχνοντας να έχει αλλάξει σελίδα στην ζωή της και να έχει προχωρήσει ύστερα από το διαζύγιο της με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.