Μαρίνα Τσιντικίδου: «Μέχρι τα 17 με κορόιδευαν, άργησα να γίνω γυναίκα»

21 Μαΐου 2022 08:15

Μαρίνα Τσιντικίδου: «Μέχρι τα 17 με κορόιδευαν, άργησα να γίνω γυναίκα»

Η Μαρίνα Τσιντικίδου μίλησε στο Mega για περιστατικά που της είχαν συμβεί κατά τη διάρκεια της καριέρας στο modeling και για την πορεία της στον χώρο. Επίσης έκανε αναφορά και σε στιγμές της προσωπικής της ζωής από τα 90’s μέχρι σήμερα

Η Μαρίνα Τσιντικίδου εξήγησε γιατί έριξε φαγουρόσκονη στα παπούτσια άλλου μοντέλου. Μίλησε για τη σχέση που «της χρέωσαν» με κάποιον που δεν ήξερε. Ενώ αναφέρθηκε και στο λόγο που δε διαχειρίστηκε σωστά τα χρήματα που έβγαλε στα ‘90s.

«Δεν έκανα καθόλου καλή διαχείριση των χρημάτων από τις χρυσές εποχές του modelling. Ευχαριστιόμουν αυτό που συνέβαινε, δεν μπορούσα να σεβαστώ τα χρήματα. Ίσως να ήταν ένα μάθημα που έπρεπε να πάρω».

«Δε μου έχει λείψει καθόλου να βάφομαι και να είμαι περιποιημένη, ψάχνουν να σου βρουν ατέλειες. Έχω ακούσει πολλά για την εμφάνισή μου και τους λέω “hello, είμαι εδώ, σας ακούω”».

Η «χρυσή εποχή» του modelling στην Ελλάδα

«Στα ‘90s ήταν ανεξέλεγκτο το τι έγραφαν, τέρατα και δράκους, μου χρέωσαν σχέση με άνθρωπο που δεν είχα καν συναντηθεί».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή ανέφερε ότι «Είχα έναν αρραβώνα, αλλά με είχε αγχώσει αυτή η δέσμευση. Αλλά δεν ήμουν κατά των σχέσεων. Και αγάπησα πολύ και με αγάπησαν πολύ».

Απαντώντας στο αν από μικρή φαινόταν ότι πρέπει να ασχοληθεί με το modelling, η πάντα εκθαμβωτική Μαρίνα Τσιντικίδου είπε ότι

«Μικρή δεν ήμουν το ωραίο κορίτσι του σχολείου, ήμουν πολύ αδύνατη, άργησα να γίνω γυναίκα. Γύρω στα 17 κατάλαβα ότι με κοιτάνε αλλιώς. Μέχρι τα 17 δεν φορούσα ποτέ φούστα γιατί με κορόιδευαν για τα αδύνατα ποδιά. Φορούσα τζιν κάτω από τη φόρμα για να τα γεμίζω».

Η Μαρίνα Τσιντικίδου αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό με ένα άλλο μοντέλο, στο οποίο είχε ρίξει… φαγουρόσκονη!

«Είχα ρίξει λίγη φαγουρόσκονη σε παπούτσια άλλου μοντέλου. Γιατί κάποια με είχε εκνευρίσει πάρα πολύ, ήταν θρασύτατη, της άξιζε. Δεν έπιασε όμως, δεν έγινε τίποτα».

Μιλώντας για το πιο ακραίο πράγμα που της είχε ζητηθεί όταν εργαζόταν ως μοντέλο, η Μαρίνα Τσιντικίδου είπε ότι:

«Το πιο ακραίο που μου έχει συμβεί σε φωτογράφηση είναι να κάνουμε μαγιό σε θάλασσα Δεκέμβρη και σε καύσωνα χειμωνιάτικα ρούχα. Τότε λιποθύμησα προς το τέλος της ημέρας».

Η αλλοτινή Σταρ Ελλάς και Μις Ευρώπη μίλησε και για τη νέα της ενασχόληση με την αρχιτεκτονική τοπίου.

«Άλλαξε η ζωή μου από τότε που ασχολούμαι με την αρχιτεκτονική τοπίου και τα φυτά. Αυτός ήταν και ο στόχος. Οφείλουμε στον εαυτό μας να κάνουμε αλλαγές που θα μας ηρεμήσουν την ψυχή. Αρχικά το έκανα για βιοποριστικούς λόγους».