Μαρίνα Τσιντικίδου: «Μετανιώνω που κατέβηκα στην πολιτική. Αυτή η εμπειρία με γέρασε»

Συντάκτης: Newsroom

16 Σεπτεμβρίου 2022 18:02

Μαρίνα Τσιντικίδου: «Μετανιώνω που κατέβηκα στην πολιτική. Αυτή η εμπειρία με γέρασε»

Η Μαρίνα Τσιντικίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και μεταξύ άλλων μίλησε για την ενασχόλησή της με την πολιτική.

«Δεν θέλω να δίνω συνεντεύξεις γιατί φοβάμαι τι θα με ρωτήσουν. Γιατί θα ρωτάνε για τη δεκαετία του ’90 και από τότε έχουν μεσολαβήσει άλλες τρεις».

«Είχα απορία τι θέλει ο άλλος το αυτόγραφο από εμένα. Το καταλάβαινα αλλά δεν το ένιωθα στο πετσί μου».

Για την ενασχόλησή της με την πολιτική είπε: «Μετάνιωσα που άκουσα άλλους ανθρώπους. Πλέον ακούω το ένστικτό μου! Ένα τεράστιο λάθος που έκανα είναι που έβαλα υποψηφιότητα σαν βουλευτής. Είναι τόσο ενάντια στην ιδιοσυγκρασία μου αυτό, γνώρισα ένα είδος ανθρώπων που δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν περίμενα βέβαια ότι ο κόσμος θα με εμπιστευτεί και θα λάμβανα 5.000 ψήφους. Ήταν μια εμπειρία που με γέρασε. Δεν είναι καλές εμπειρίες αυτές».

Μαρίνα Τσιντικίδου: «Θα υιοθετούσα οπωσδήποτε ένα παιδί αν…»

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της Μαρίνας Τσιντικίδου ότι δεν προχωράει σε υιοθεσία επειδή δεν της το επιτρέπει η οικονομική της κατάσταση.

Το πρώην μοντέλο, Μαρίνα Τσιντικίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello!». Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η καθημερινότητά της είναι δύσκολη. Επίσης, υπογράμμισε ότι θα ήθελε να υιοθετήσει αλλά στη δεδομένη χρονική στιγμή τουλάχιστον, κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να συμβεί.

Όταν ερωτήθηκε αν ήταν δική της η επιλογή να μην αποκτήσει παιδιά, σημείωσε: «Τα έφερε έτσι η ζωή. Ωστόσο, όταν θέλεις κάτι, το επιδιώκεις. Εγώ δεν το επιδίωξα ποτέ και δεν έχω μετανιώσει».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο υιοθεσίας, τόνισε: «Θα υιοθετούσα οπωσδήποτε ένα παιδί αν ήμουν δυνατή οικονομικά».

Κληθείσα να σχολιάσει αν αγωνίζεται για να επιβιώσει, η Τσιντικίδου δήλωσε:

«Ναι, αλλά αν κέρδιζα αύριο το λαχείο, την ίδια δουλειά θα έκανα, απλώς χωρίς άγχος. Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος που κάνει ό,τι πρέπει για να επιβιώνει αξιοπρεπώς και να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες όμορφες στιγμές μέσα στην ημέρα».

Σε άλλο σημείο, η Τσιντικίδου, που πλέον ασχολείται με την κηποτεχνία, ρωτήθηκε αν οι πελάτες της την αναγνωρίζουν.

«Οι περισσότεροι με αναγνωρίζουν, άλλοι όμως όχι. Μου συνέβη μάλιστα ένα ενδεικτικό περιστατικό. Είχα ραντεβού με έναν γεωπόνο με τον οποίο θα συναντιόμασταν για πρώτη φορά. Είχε ζητήσει από τη συνεργάτιδά μου να αναλάβει μια δουλειά κι εκείνη, επειδή δεν είχε χρόνο, την ανέθεσε σε εμένα», είπε.

Και πρόσθεσε: «Πήγα φορώντας τη μάσκα και τα γυαλιά μου και, καθώς ο προορισμός μας ήταν εκτός Αθήνας. Κάποια στιγμή κάναμε μια στάση για να πιούμε καφέ. Όταν έβγαλα τη μάσκα, σάστισε στην κυριολεξία κι από την αντίδρασή του κατάλαβα ότι με αναγνώρισε.

Μέχρι να πάρει το θάρρος να με ρωτήσει, με κοίταζε, με ξανακοίταζε και ξαφνικά μου είπε: ‘Πες μου ότι δεν είμαι τρελός’.

Ήταν πολύ αστείο γιατί ήξερα ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα βγάζαμε τις μάσκες και θα καταλάβαινε ποια είμαι. Μάλιστα, για να μην είναι προκατειλημμένος απέναντί μου, είχα ζητήσει από τη φίλη μου να μην του πει ποια είμαι αλλά να του αναφέρει απλώς το όνομά μου».