Μαρίνα Βερνίκου : Με την οικογένεια της στην συναυλία της Μπιγιόνσε

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιανουαρίου 2023 22:01

Μαρίνα Βερνίκου: απολαμβάνει τόπλες τον ήλιο και την θάλασσα στις Σεϋχέλλες...

Ταξίδι αστραπή στο Ντουμπάι έκανε η  επιχειρηματίας και φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου, με την οικογένειά της, για τη συναυλία της Μπιγιονσέ.

Η Μπιγιονσέ επέστρεψε στην σκηνή με μια εντυπωσιακή συναυλία στο Ντουμπάι το Σάββατο. To μουσικό είδωλο ανέβηκε στη σκηνή για να γιορτάσει τα εγκαίνια του νέου πολυτελούς ξενοδοχείου Atlantis The Royal και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το «παρών» στη συναυλία έδωσε και η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της, Μίλτο Καμπουρίδη, και τις κόρες τους Ντεμήλια και Ανέζια. Για τη μουσική βραδιά η Μαρίνα Βερνίκου επέλεξε μια glam δημιουργία, συγκεκριμένα ένα χρυσό φόρεμα που είχε legs cut και εντυπωσιακή πλάτη. Εξίσου εντυπωσιακές και οι κόρες της με μαύρη και λευκή δημιουργία αντίστοιχα και ο Μίλτος Καμπουρίδης με κομψό κοστούμι.

H Μαρίνα Βερνίκου είναι παντρεμένη από το 2005 με τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη και έχουν τρία παιδιά την Ντεμήλια, τον Γιώργο και την Αννεζια. Η 16χρονη Ντεμήλια, που είναι και η μεγαλύτερη, έχει κληρονομήσει πολλά στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης της μητέρας της και μάλιστα την έχει ξεπεράσει σε ύψος.

Πρόσφατα την είδαμε και στην πασαρέλα, όταν περπάτησε για το show της Σίλιας Κριθαριώτη για τις ανάγκες του Madwalk.

Η Μαρίνα Βερνίκου συγκέντρωσε και δημοσίευσε στιγμές από τη βραδιά σε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς μοιραζόταν stories.