Πρεμιέρα για Μαρινέλλα, Μακεδόνα, Παπαρίζου – η στιγμή-έκπληξη της βραδιάς (φωτογραφίες)

Δημοσιεύθηκε: 11/02/2019 15:59
Πρεμιέρα για Μαρινέλλα, Μακεδόνα, Παπαρίζου - η στιγμή-έκπληξη της βραδιάς (φωτογραφίες)

«Η Μουσική είναι  Ζωή» .  H παράσταση που ανεβαίνει στο Diogenis Studio και το Σάββατο έκανε πρεμιέρα, ένωσε την μεγάλη κυρία του πενταγράμμου, Μαρινέλλα, τον αγαπημένο Κώστα Μακεδόνα και την Έλενα Παπαρίζου.

Ηγούνται του σχήματος του Diogenis Studio που το Σάββατο είχε πρεμιέρα. Σ’ ένα κατάμεστο χώρο, οι τραγουδιστές – μαζί τους είναι, μεταξύ άλλων, η Ήβη Αδάμου- έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ξεσήκωσαν το πλήθος.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους, ο Αντώνης Ρέμος, που τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση σε όλους και φροντίζει, καιρού θέλοντος και Θεού επιτρέποντος, να παρακολουθεί τις δουλειές των συναδέλφων του.

TIP

Ανάμεσα στους θεατές, ο, εδώ και χρόνια φίλος της Μαρινέλλας, Κώστας Σπυρόπουλος με την σύντροφό του Χριστίνα Πολίτη. Επίσης, ο Δημήτρης Σταρόβας με την σύντροφό του Άννα Σταθάκη, ο Αντώνης Λουδάρος ο οποίος έχει συνεργαστεί με την μεγάλη ερμηνεύτρια και ο Αντώνης Σρόιτερ με την σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη. Επίσης, η θεά Βίκυ Κουλιανού.

ΕΧΤRA TIP

Έκπληξη του προγράμματος, όταν η Έλενα Παπαρίζου τραγουδάει το  «Μy Number Οne» υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας του Κωσταντίνου και Ματθαίου Τσαχουριδη.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 14

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 16

DSC_5121

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT