Μάριον Μιχελιδάκη: «’Ενιωσα ότι χάνω την επαγγελματική μου αξιοπρέπεια στην ΕΡΤ»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Νοεμβρίου 2022 11:25

Η Μάριον Μιχελιδάκη μίλησε για τα επαγγελματικά της και την πορεία της στον χώρο των Mέσων Mαζικής Eνημέρωσης.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του OPEN Μάριον Μιχελιδάκη παραχώρησε συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για την απόφασή της να φύγει από την ΕΡΤ.

«Κάθε αρχή έχει τις δυσκολίες άλλα και τον ενθουσιασμό να το παλέψεις. Με κάποιους ανθρώπους στην ΕΡΤ είχαμε αγαπηθεί. Έναν χρόνο πριν φύγω, έλεγα πως δεν είχα λόγο να φύγω. Αισθάνθηκα ότι εξωθήθηκα σε παραίτηση από την ΕΡΤ. Τα λέω με θλίψη και παράπονο. Δεν φανταζόμουν ότι θα με καλούσαν στην ΕΡΤ και θα μου έλεγαν ότι είμαι πολύ καλή άλλα δεν ξέρουν τι να με κάνουν», είπε αρχικά η  Μιχελιδάκη.

«Από την ΕΡΤ μού διέψευδαν ότι έκαναν άλλοι δοκιμαστικά όσο έκανα διακοπές, κόσμια αυτό το λέω εμπαιγμό. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι χάνω την επαγγελματική μου αξιοπρέπεια στην ΕΡΤ. Όταν συζήτησα με την ΕΡΤ, ότι έχω πρόταση, άκουσα ότι θα σκίσω εκεί που θα πάω.

Πληγωνόμουν συνέχεια στην ΕΡΤ, ήταν ο τρόπος… Παίρνω αποφάσεις στη ζωή μου, υπάρχουν άλλοι που κάθονται και υπομένουν. Στα επαγγελματικά δεν μπορούσα να δεχτώ ότι μου έδειχναν τη θέση στο ψυγείο ή στο ράφι κι εγώ θα πήγαινα προς τα εκεί», συμπλήρωσε.

Μεταξύ άλλων, η Μιχελιδάκη τοποθετήθηκε για την οικογένειά της.

«Εννοείται ότι έχω καλές επαφές με τον πρώην σύζυγό μου, Βασίλη Νομικό και τώρα συζητάμε τα επαγγελματικά μας. Κι εγώ ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών αλλά ήμασταν οικογένεια. Όταν χωρίζαμε με τον Βασίλη Νομικό, επειδή εκείνες τις ώρες υπάρχει πίκρα και θλίψη, του είπα ότι δεν θέλω να ανεβάσουμε τόνο φωνής», είπε σχετικά.

Τι τύπο μητέρας χαρακτηρίζει τον εαυτό της η Μιχελιδάκη;

«Είμαι μάνα του ‘ζακέτα να πάρεις’ και του ‘μην κυκλοφορείς ξυπόλητη, γιατί θα κρυώσεις’», αποκάλυψε και συνέχισε μιλώντας για τους γονείς της και το τραύμα που της άφησε ο θάνατός τους. «Δεν πρόλαβα να δω τους γονείς μου να μεγαλώνουν, ήταν πολύ ξαφνικό. Δεν περίμενα ότι θα τους χάσω μέσα σε επτά μήνες και τους δύο. Έχουν ‘φύγει’ εδώ και πέντε χρόνια οι γονείς μου και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι σαν να τους μιλάω κάθε μέρα», υπογράμμισε.

Τέλος, για τον πρώην σύζυγό της σημείωσε: «Θα ήθελα να είναι καλά στην προσωπική του ζωή και να έχει η όποια γυναίκα του, καλή σχέση με την κόρη μου. Όταν ήμουν πολύ μικρή ζήλευα, ήμουν σε μεγάλη σχέση, που ο άλλος με ζήλευε πάρα πολύ».