Μάριον Μιχελιδάκη: Η πρώτη αντίδραση μετά την παραίτηση του αρχισυντάκτη της

Συντάκτης: Newsroom

24 Μαΐου 2023 14:30

Μάριον Μιχελιδάκη: Η πρώτη αντίδραση μετά την παραίτηση του αρχισυντάκτη της

Νωρίς το πρωί μέσα από την εκπομπή «Breakfast @Star» έγινε γνωστή η είδηση πως παραιτήθηκε ο αρχισυντάκτης της Μάριον Μιχελιδάκη.

Η παρουσιάστρια λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, αποκάλυψε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας», πόσο τόσο εκείνη όσο η ομάδα της αιφνιδιάστηκαν από την απόφαση του Γιάννη Καφάτου να διακόψει τη συνεργασία τους.

«Αιφνιδιαστήκαμε, σήμερα το πρωί το μάθαμε, δεν ξέραμε τίποτα. Ελπίζω να είναι καλά. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι προσωπικοί λόγοι που τον οδήγησαν σε μια παραίτηση ένα μήνα πριν τελειώσει η εκπομπή.

Βασικός μου συνεργάτης, ήμασταν κάθε μέρα μαζί επί πάρα πολλές ώρες, δεν μπορώ να μιλήσω για δημοσιεύματα. Εγώ ξέρω ότι στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και με λυπεί πάρα πολύ, ελπίζω να είναι καλά.

Δεν είχα καν τη δυνατότητα να μιλήσω μαζί του και μετά πέσαμε με τα μούτρα με την ομάδα για να βγάλουμε την εκπομπή. Άλλο η επιμέλεια της εκπομπής και άλλο η αρχισυνταξία.

Προφανώς υπάρχουν σκέψεις αντικατάστασης. Όλα είναι μπροστά. Συνάδελφοι είμαστε, είναι μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, έχουμε περάσει πολλά έχουμε αντέξει, ευχαριστώ πάρα πολύ τους συνεργάτες μου, έχω αιφνιδιαστεί και λυπάμαι», είπε η Μάριον Μιχελιδάκη για να καταλήξει:

«Το κανάλι κάνει τον σχεδιασμό του και τον προγραμματισμό του και θα δει πώς θα πορευτεί».