Μάριος Αθανασίου: «Αρκετά με τα ριάλιτι, τους καβγάδες και την βία»

Δημοσιεύθηκε: 9 Οκτωβρίου 2021 17:15
Μάριος Αθανασίου: «Αρκετά με τα ριάλιτι, τους καβγάδες και την βία»

Ο Μάριος Αθανασίου στην τελευταία του συνέντευξη μίλησε για την σειρά Άσε μας ρε μαμά που πρωταγωνιστεί και σαρώνει στην τηλεθέαση.

Μάριος Αθανασίου: «Αρκετά με τα ριάλιτι, τους καβγάδες και την βία».

Ακόμη σχολίασε τη στροφή του κοινού στις τηλεοπτικές σειρές περισσότερο από ότι στα ριάλιτι που προβάλλονται.

Ο κόσμος σάς έχει αγκαλιάσει με πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Τι σας λέει αυτή η αποδοχή;

Μα αυτό ήταν το ζητούμενο εξαρχής. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα πριν από το καλοκαίρι να αισθανόμαστε τώρα ότι ο κόπος μας βρήκε ανταπόκριση. Στο Άσε μας ρε μαμά όλοι οι συντελεστές είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτήν την αποδοχή. Που είναι μια ευτυχής συγκυρία κι ένα έξτρα κίνητρο για να μοχθήσουμε περισσότερο. Ήταν καιρός να ενισχυθεί και μέσω του ΕΚΟΜΕ η εθνική μυθοπλασία, να δοθούν περισσότερα χρήματα, να ανέβουν το επίπεδο, η ποιότητα και ο ανταγωνισμός στην ψυχαγωγία.

Αρκετά με τα ριάλιτι, τους καβγάδες και την βία. Μα, για πόσα χρόνια θα αντέχει το κοινό να βλέπει την προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας όσων συμμετέχουν σε αυτά τα προγράμματα; Τι του προσφέρουν; Γίνεται καλύτερος άνθρωπος; Πλέον, η τηλεόραση έφτασε στο σημείο που δίνει στο κοινό και «φτιαχτά» ριάλιτι, με σενάριο. Με τους συμμετέχοντες να λειτουργούν ως ηθοποιοί. Είπε στο 7Μέρες TV.