Μάριος Αθανασίου: «Δεν είμαι μέρος του lifestyle, γι’ αυτό παντρεύτηκα μυστικά»

Δημοσιεύθηκε: 12 Οκτωβρίου 2021 21:10
Μάριος Αθανασίου: "Δεν είμαι μέρος του lifestyle, γι’ αυτό παντρεύτηκα μυστικά"

Ο Μάριος Αθανασίου, ο Δημήτρης Υφαντής από τη σειρά «Άσε μας ρε μαμά», ο ανεκπλήρωτος έρωτας της Ρωξάνης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Μένια Κούκου.

Αναφορικά με το πως θα εξελιχθεί η σχέση του Δημήτρη με την Ρωξάνη, είπε: «Πιστεύω ότι μετά από πολλές δυσκολίες , ανατροπές και εκπλήξεις, δυσάρεστες ή ευχάριστες, κάποια στιγμή θα καταλήξουμε εκεί που θα θέλαμε, έτσι ελπίζω…».

Για την τηλεοπτική του μαμά, την Γεσθημανή, είπε: «Νομίζω ότι είμαι ο ορισμός του καταπιεσμένου ανθρώπου… Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι 46 χρονών, που έχει αφήσει τη μητέρα του να εμπλέκεται τόσο πολύ στη ζωή του. Προφανώς πολλά πράγματα τα αφήνει να συμβαίνουν γιατί έχει μεγαλώσει μόνος του την κόρη του και έχει μεγάλο άγχος, αλλά δεν είναι πια μικρή…».

Όσον αφορά τις σχέσεις του και το αν υπήρξε ποτέ σε τοξική σχέση, είπε: «Βαθμός τοξικότητας υπάρχει σε όλες τις σχέσεις… Είναι μικρή η μερίδα των ανθρώπων που ζουν σ’ ένα απόλυτα υγιές περιβάλλον… Ίσως να μην έχω χειριστεί σωστά τις σχέσεις μου, είτε επαγγελματικές, είτε προσωπικές, ακόμα και με τα παιδιά μου…».

 Για τον γάμο του: «…Δεν είμαι μέρος του lifestyle, γι’ αυτό παντρεύτηκα μυστικά».