Μάριος Καπότσης: «Τη δεύτερη φορά που έδωσα δαχτυλίδι αρραβώνων στην Κόνι Μεταξά, με χαστούκισε»

Συντάκτης: Newsroom

1 Δεκεμβρίου 2022 14:55

Μάριος Καπότσης: «Τη δεύτερη φορά που έδωσα δαχτυλίδι αρραβώνων στην Κόνι Μεταξά, με χαστούκισε»

Ο Μάριος Καπότσης έκανε ένα διάλειμμα από τις αθλητικές υποχρεώσεις του και παραχώρησε συνέντευξη στο «[email protected]».

Ο Ολυμπιονίκης μίλησε για τον γάμο του με την Κόνι Μεταξά, ενώ αποκάλυψε και ένα απρόοπτο που συνέβη όταν έκανε για δεύτερη φορά πρόταση γάμου στη σύζυγό του.

«Η ζωή μας με την Κόνι δεν άλλαξε μετά τον γάμο. Πιστεύω όμως ότι αν έρθει κάποια στιγμή ένα παιδί, θα αλλάξει. Προς το παρόν δεν το σκεφτόμαστε, στο μέλλον. Στα Χανιά είχαν έρθει όλοι οι φίλοι μας, ήταν σαν ένα μεγάλο πάρτι. Έναν χρόνο πριν την πρόταση γάμου της είχα δώσει ένα δακτυλίδι για αρραβώνα, τη δεύτερη που της έδωσα δακτυλίδι της βγήκε αυθόρμητα και με χαστούκισε. Δεν θέλω να το θυμάμαι αυτό» εξομολογήθηκε ο Μάριος Καπότσης για τον γάμο του με την Κόνι Μεταξά.

«Έγραψα τραγούδι για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη. Ο τίτλος είναι “Καψούρα”. Δεν έχει τύχει να γράψω τραγούδι για την Κόνι» αποκάλυψε ο πολίστας.

Κόνι Μεταξά: «Δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση…»

Η Κόνι Μεταξά ήταν παρούσα στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου και οι δημοσιογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί της.

Η νεαρή τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, σχετικά με το ενδεχόμενο να φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Φάνηκε πως ενοχλήθηκε αν και απάντησε με χαμόγελο: «Όχι, δεν είμαι έτοιμη και δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση»,

Παράλληλα, κλήθηκε να σχολιάσει τον Νίκο Μουρατίδη που είχε πει για εκείνη «Θέλει να βγει με τη συγκεκριμένη φωτογραφία που τραβάει το βρακί της και θέλει να γίνει τραγουδίστρια; Στην ποπ μουσική τραβάνε τα βρακιά τους;».

Η Μεταξά είπε: «Θα απαντήσουμε ξανά για τον Νίκο Μουρατίδη; Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει όποια άποψη θέλει. Προφανώς, δεν συμφωνώ.

Είναι πάρα πολύ γενική η άποψη του και θεωρώ ότι δεν γίνεται όλοι να είναι χάλια. Εντάξει. Τι να πω τώρα; Θα τον αλλάξω εγώ;».

Τέλος, αναφορικά με τις εκπομπές και το αν θα πήγαινε σε κάποια από αυτές, δήλωσε: «Εξαρτάται την εκπομπή».

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα την έντονη αντίδραση της Μεταξά προκάλεσαν σχόλια διαδικτυακών της ακολούθων, οι οποίοι τη ρωτούσαν επίμονα αν είναι έγκυος.

Όλα άρχισαν από ένα instastory που δημοσίευσε η τραγουδίστρια, στο οποίο η κοιλιά της φαινόταν αρκετά φουσκωμένη.

Η εικόνα της έκανε πολλούς από τους followers της να αναρωτηθούν αν είναι έγκυος.

Το γεγονός αυτό όμως ενόχλησε τη Μεταξά. Κάτι που φάνηκε καθαρά από το ύφος της απάντησης που έδωσε.

«Πώς πιστεύετε νιώθει μια γυναίκα όταν τη ρωτάτε αν είναι έγκυος ή απλά χοντρή; Εσύ θα ήθελες να σε ρωτάνε αυτό το πράγμα συνέχεια;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια είχε πει για το συγκεκριμένο θέμα στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend»: «Με ενοχλεί αυτή ερώτηση. Πιστεύω ότι μια γυναίκα αυτό το σημείο είναι πολύ ευαίσθητο.

Μπορεί να έχει ονειρευτεί μια ζωή τα παιδιά, να είναι μεγάλη και να μην έχει σύντροφο ή να έχει βρει τον άνθρωπό της και να μην μπορεί να κάνει ή να μη θέλει να κάνει καθόλου».