Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: «Δεν ξυπνάω πια με εφιάλτες ότι κάποιος με χτυπάει»

21 Οκτωβρίου 2022 09:52

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές που βίωσε στην προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» του MEGA και αναφέρθηκε στην πορεία της τόσο στη ζωή όσο και στην υποκριτική.

H πρωταγωνίστρια του «Maestro» μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει κατά το παρελθόν.

«Δεν είναι τόλμη το να μιλήσεις για κακοποιητικές συμπεριφορές, αλλά χρέος μας. Μου έχει συμβεί κακοποιητική συμπεριφορά.

Δεν φοβήθηκα να το μοιραστώ αλλά σε όσους το μοιράστηκα, έκαναν σαν να μην συμβαίνει. Αυτό το περιστατικό συνέβη στην προσωπική μου ζωή, ποτέ δεν μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο στον χώρο της υποκριτικής», είπε και συμπλήρωσε:

«Δεν αφήνουμε κάτι στο παρελθόν, αποδεχόμαστε μόνο ότι είναι κομμάτι μας. Εγώ έχω αποδεχτεί ότι αυτό που έχω βιώσει, είναι κομμάτι μου. Δεν νιώθω την ‘πληγή’ μου τόσο ανοιχτή όπως παλιά, ούτε ξυπνάω πια με εφιάλτες ότι κάποιος με χτυπάει», κατέληξε.

Η Τριανταφυλλίδου γεννήθηκε στην Τασκένδη στο Ουζμπεκιστάν και στην Ελλάδα ήρθε στην ηλικία των επτά ετών. «Στην Τασκένδη με αντιμετώπιζαν ως Ελληνίδα και στην Ελλάδα ως ‘το ρωσάκι’.

Εμείς είχαμε ως συνήθεια να τρώμε σούπα και να πίνουμε τσάι και οι γειτόνισσες ρώτησαν τη μητέρα μου αν ήμασταν άρρωστα. Επέστρεψα στην Τασκένδη με τον αδερφό μου και βάλαμε στοίχημα να βρούμε όλα τα μέρη από μνήμης», ανέφερε.

Αποκάλυψε πως δεν ήθελε ποτέ να γίνει ηθοποιός και ήθελε να ασχοληθεί με τις νευροεπιστήμες στο Παρίσι και τη χαρτογράφηση του ανθρωπίνου εγκέφαλου.

«Από μικρή ήμουν πολύ συνεσταλμένη και ντροπαλή. Οι φίλοι με φώναζαν ‘συγγνώμη που υπάρχω’. Στο γυμνάσιο πήγα σε μία θεατρική ομάδα για να γίνω πιο εξωστρεφής», σημείωσε.

Η ηθοποιός έχει δύο κόρες και όπως εξομολογήθηκε, δεν ήταν πάντα ήρεμη μαζί τους, γιατί τις μεγάλωνε μόνη της και ήταν δύσκολο να συνδυαστεί με τη δουλειά της.

Η Τριανταφυλλίδου αποκάλυψε πως πριν της προταθεί ο ρόλος της Σοφίας στο «Maestro» είχε δει στον ύπνο της τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη!

«Πριν μου προτείνει τον ρόλο στο ‘Maestro’ ο Χριστόφορος, τον είχα δει στον ύπνο μου. Την ίδια μέρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε για τον ρόλο».

Για τον ρόλο της Σοφίας και την καταπίεση που νιώθει η ηρωίδα της, σημείωσε: «Η Σοφία στη σειρά είναι καταπιεσμένη αλλά σιγά σιγά προσπαθεί να βγει από αυτό το ‘κλουβί’ που έχει μπει μόνη της.

Η σχέση της Σοφίας με τον Μιχάλη υπήρχε από πριν. Όταν και οι δυο χαρακτήρες αποφασίσουν να ζήσουν για τον εαυτό τους, θα είναι ξανά μαζί.

Το πιο δύσκολο για την Σοφία είναι η σκηνή που προσποιείται ότι η οικογένειά της είναι χαρούμενη».