Μαρίτα Αγγελοπούλου: Σήμερα η κηδεία της στο Αίγιο. Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουλίου 2022 10:16

Η Μαρίτα Αγγελόπουλου βρέθηκε νεκρή από την οικογένειά της με την αστυνομία να εισβάλει στο σπίτι της αφού είχε να δώσει σημάδια ζωής πάνω από 2 ημέρες.

Η νεκροψία-νεκροτομή που διεξήχθη από την ιατροδικαστική υπηρεσία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η αιτία θανάτου της Μαρίτας Αγγελόπουλου είναι απροσδιόριστη.

Η λέξη απροσδιόριστηςστο πόρισμα του ιατροδικαστή έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media αλλά και μεγάλη ενόχληση στην οικογένειά της θανούσης που δεν μπορεί να μάθει ακόμα και σήμερα ποιος είναι ο λόγος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή.

Στην εφημερίδα Πελοπόννησος μίλησε στενή της φίλη για το γεγονός ότι η Μαρίτα Αγγελόπουλου είχε χάσει τον πατέρα της Πριν από λίγα χρόνια σε ενέδρα θανάτου Ενώ όπως και γίνει γνωστό στο συμβόλαιο θανάτου ήταν και το όνομα της Μαρίτσας Αγγελόπουλου

«Δεν υπήρχε μια ημέρα να έρθει στο μαγαζί και να μην είναι γιορτή, απολάμβανε τα πάντα. Ήταν ιδιαίτερη ψυχή, μια κατηγορία από μόνη της, ήταν πολύ έντονη και δυνατή προσωπικότητα, αγαπούσε τη ζωή. Ήθελε να αγαπάει και να αγαπιέται. Όπου κυκλοφορούσε έλαμπε παντού, ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά. Δεν ενοχλούσε κανέναν. Η απώλειά της είναι μεγάλη»

Ο πατέρας της Μαρίτας Αγγελόπουλου είχε δολοφονηθεί άγρια πριν από λίγα χρόνια σε ενέδρα θανάτου ενώ ριχε γίνει  απόπειρα δολοφονίας εναντίον της και όπως είχε γίνει γνωστό ο άνθρωπος που έδωσε εντολή να δολοφονηθεί ο πατέρας της είχε συμπεριλάβει και εκείνη μέσα στο συμβόλαιο θανάτου.

«Ο Αδερφούλης σου είναι εκεί για να σε βοηθήσει όταν δεν καταλαβαίνεις με τίποτα τα ρημάδομαθηματικά .Είναι εκεί για να σε βοηθήσει, να σου φτιάξει τον υπολογιστή που έχει χαλάσει (λαμπρή ευκαιρία να τονίσει πόσο «ανίδεη» και «άσχετη» είσαι). Αλλά αν έχεις αδερφό, είτε είναι μικρότερος είτε είναι μεγαλύτερος, ένα είναι βέβαιο:θα τις φας. Μπορεί να τις τρως καθημερινά, μπορεί να τις τρως όταν έχει τα νεύρα του, μπορεί να τις τρως μόνο όταν κάνεις κάτι από αυτά που βρίσκονται στη λίστα «πράγματα που αν μου κάνεις θα τις φας».