Μαριτίνα Χυδήρογλου: Αυτή είναι η 19χρονη κόρη της Ειρήνης Σκλήβα

Συντάκτης: Newsroom

3 Σεπτεμβρίου 2022 21:03

Η Μαριτίνα Χυδήρογλου, είναι μια γοητευτική κοπέλα η οποία κάθε φορά που εμφανίζεται τραβάει πάνω της ολα τα φλας.

Και όχι τυχαία αφού είναι το παιδί που απέκτησε η Σκλήβα με τον πρώην σύζυγό της Νίκο Χυδήρογλου. Η Μαριτίνα  έχει πράσινα μάτια και μακριά ξανθοκάστανα μαλλιά, με τη μαμά της να το περηφανεύεται στις κατά καιρούς αναρτήσεις τους ότι είναι εμφανής η ομοιότητα μεταξύ τους.

Το 2003, σε μια εποχή που ήδη όδευε προς το τέλος της διαδρομής της στη μόδα, η Ειρήνη Σκλήβα
έμεινε έγκυος και γέννησε την κόρη της.

Σήμερα, αυτό το μωρό της πανέμορφης Σταρ Ελλάς και στη συνέχεια Μις Κόσμος είναι κιόλας 19 ετών και έχει αρχίσει ήδη να δείχνει «σημάδια» μοντέλου, έχοντας μια εξωτερική εμφάνιση που θυμίζει σε πολλά τη μητέρα της.

Η Μαριτίνα Χυδήρογλου, παιδί που έκανε η Σκλήβα με τον -ως το 2017- σύζυγό της Νίκο Χυδήρογλου, έχει πράσινα μάτια και μακριά ξανθοκάστανα μαλλιά, με τη μαμά της να το περηφανεύεται στις κατά καιρούς αναρτήσεις τους ότι είναι εμφανής η ομοιότητα μεταξύ τους.

Η Μαριτίνα σπουδάζει σε ιδιωτική σχολή πάνω στη Διεθνή Επιχειρηματικότητα και το Μάρκετινγκ, αλλά είναι βέβαιο πως αν αποφασίσει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, θα το πετύχει.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι έχει κλειστό προφίλ στο Instagram, δείγμα του ότι δεν θέλει να αποκτήσει φήμη ως η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα, αλλά να χαράξει τη δική της διαδρομή.

Πηγη: parapolitika.gr

Ειρήνη Σκλήβα: 26 χρόνια μετά τη στέψη, το ψυχοφθόρο διαζύγιο κι ο νέος έρωτας


Η Ειρήνη Σκλήβα κατέκτησε τον τίτλο της Μις Κόσμος το 1996. Στα 26 χρόνια που πέρασαν από τότε άλλαξαν πολλά στη ζωή της καλλονής…
H Ειρήνη Σκλήβα ήταν μόλις δεκαοκτώ ετών όταν στέφθηκε Μις Κόσμος στα καλλιστεία, τα οποία εκείνη τη χρονιά έλαβαν χώρα στο Μπανγκαλόρ της Ινδίας. Έκτοτε έζησε και άλλες ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες στιγμές, που δοκίμασαν τις αντοχές της. Παραμένει, πάντως, μία πολύ όμορφη γυναίκα.

Μετά τον θρίαμβό της στην Ινδία ακολούθησε καριέρα στην τηλεόραση και το μόντελινγκ. Το πρόσωπό της εμφανίστηκε στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών. Παράλληλα, συμμετείχε σε επιδείξεις μόδας στην Αθήνα, το Μιλάνο και το Μόναχο.


Έξι χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία της, η Σκλήβα παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Νίκο Χυδήρογλου. Οι δυο τους απέκτησαν μία κόρη, τη Μαριτίνα, η οποία είναι πλέον δεκαοκτώ ετών. Εκείνη, αποφάσισε να εγκαταλείψει το μόντελινγκ προκειμένου να αφιερωθεί στην οικογένειά της.

Ωστόσο, ο γάμος με τον Χυδήρογλου ολοκλήρωσε τον κύκλο του το 2017.
Το διαζύγιο, όμως, δεν ήταν βελούδινο. Οι δυο άλλοτε ερωτευμένοι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια. Η Σκλήβα έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα και υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει το σπίτι στη Βούλα όπου διέμενε η οικογένεια. Έλαβε 3.000 ευρώ για το ενοίκιο από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος εν συνεχεία πούλησε το ακίνητο.

Η σκληρή αντιπαράθεση με τον Χυδήρογλου κατέβαλε ψυχολογικά τη Σκλήβα. Το τελευταίο διάστημα πραγματοποίησε πολύ λίγες κοσμικές εμφανίσεις. Πλέον, όμως, δείχνει αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Από το 2019 βρίσκεται σε σχέση με τον Λιβανέζο επιχειρηματία, Τζορτζ Σαμάχα.

Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι έτοιμη να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Όχι όμως μέσω του μόντελινγκ, όπως πολλοί θα περίμεναν. Η Σκλήβα θα ήθελε να ασχοληθεί κυρίως με την τηλεόραση. Παράλληλα, μέσα στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνεται και η μόδα…

Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή της εστεμμένης είναι αναμφίβολα η κόρη της. Η Μαριτίνα έγινε δεκαοκτώ ετών και γιόρτασε την ενηλικίωσή της με ένα λαμπερό πάρτι και με πολλά πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό.