Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Θα παντρευτώ μόνο αν επιτραπεί ο γάμος και στους ομοφυλόφιλους»

Δημοσιεύθηκε: 16 Νοεμβρίου 2021 08:10
Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Θα παντρευτώ μόνο αν επιτραπεί ο γάμος και στους ομοφυλόφιλους»

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου έδωσε μια ανατρεπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την σχέση της με τον Λευτέρη Χαρίτο, για τις κρίσεις άγχους που έχει αντιμετωπίσει, για τις σπουδές της.

Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Θα παντρευτώ μόνο αν επιτραπεί ο γάμος και στους ομοφυλόφιλους».

Έδειξε πως είναι φανερά ενοχλημένη επειδή την αντιμετώπισαν απαξιωτικά αναφέροντάς της ως σύντροφο του Λευτέρη Χαρίτου αποφεύγοντας τη χρήση του ονόματός της. Αυτό ήταν μια κίνηση που θεώρησε πατριαρχική.

Οι κρίσεις άγχους που έχει περάσει και η βοήθεια από την ψυχανάλυση

«Δεν πάω εύκολα στα μαγαζιά. Όταν έχει βαβούρα και πολύ κόσμο ταράζομαι. Έχω περάσει κρίσεις άγχους. Με πιάνει δύσπνοια, ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, αισθανόμουν ότι πεθαίνω. Στην αρχή ήταν καταστροφικό, παλιά δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι, είμαι σε ψυχανάλυση τα τελευταία χρόνια».

Η μακροχρόνια σχέση με τον Λευτέρη Χαρίτο

«Έπαθα σοκ όταν ο Λευτέρης μίλησε δημόσια για την σχέση μας. Ήταν συγκινητικό, δεν θα πω κάτι αρνητικό για αυτό. Δεν θα το έκανα εγώ, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων είτε τους θαυμάζω είτε όχι».

Advertisement

«Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα. Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφός, πριν τον Λευτέρη. Ξαφνικά χάνω ονοματεπώνυμο, αυτό δεν είναι σημάδι πατριαρχίας;

Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ; Δεν με πόνεσαν τα σχόλια. Δεν είπε κανείς που ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια, πριν μπει στον ΑΝΤ1. Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε». Δήλωσε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Δήλωσε πως θα παντρευτεί όταν θα επιτραπεί ο γάμος για όλους

«Θα παντρευτώ μόνο αν επιτραπεί ο γάμος και στους ομοφυλόφιλους. Αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπεται οπότε αν είναι να κάνω κάτι θα κάνω ένα σύμφωνο συμβίωσης που επιτρέπεται και στους ομοφυλόφιλους».

 

Advertisement