Μάρκος Σεφερλής: Ζήτησε λογαριασμό στο εστιατόριο και του έκαναν την πιο όμορφη έκπληξη!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

10 Αυγούστου 2022 17:13

Ένα απίθανο περιστατικό συνέβη όταν ο Μάρκος Σεφερλής ζήτησε τον λογαριασμό από τον σερβιτόρο στην ταβέρνα όπου γευμάτισε.

Ο γνωστός ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής είχε πάει χθες Τρίτη σε ταβέρνα για φαγητό.

Όταν ζήτησε τον λογαριασμό, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού του έκαναν μία συγκινητική έκπληξη.

Αντί για τον λογαριασμό, ο σερβιτόρος του έφερε ένα χαρτί σαν κι αυτό που καταγράφονται οι παραγγελίες και σε αυτός ο Σεφερλής διάβασε τα εξής:

«Ο λογαριασμός είναι πληρωμένος από τις ατελείωτες στιγμές γέλιου που μας έχετε χαρίσει!!!

Σας ευχαριστούμε!!».

Ο Σεφερλής τράβηξε φωτογραφία το δελτίο παραγγελίας και το δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Αυτό θα πει αγάπη! σας ευχαριστώ πολύ!» έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε προ ημερών σκληρή απάντηση σε όσους ασκούν κριτική σε βάρος του για τις δουλειές του.

Ο κωμικός παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών και μίλησε για την κωμωδία.

Υπενθυμίζεται πως αρκετοί ενοχλήθηκαν από τα αστεία του σχετικά με τους βιασμούς και τους ομοφυλόφιλους, με συνέπεια να τον κρίνουν αυστηρά.

«Εγώ ποτέ δεν μάσησα τα λόγια μου και απαντάω σε αυτή την ερώτηση με ένα τραγούδι στο τέλος της παράστασης, το οποίο καταχειροκροτείται, για το τι είναι η κωμωδία.

Λέω, λοιπόν, σε αυτό ότι βγαίνουν στα κανάλια για ένα γκρο πλαν, για δύο δευτερόλεπτα δημοσιότητας, και μιλάνε όλοι για την κωμωδία. Άνθρωποι που δεν έχουν δει καν κωμωδία, δεν έχουν κάνει κωμωδία, δεν έχουν πει ούτε ένα αστείο ούτε έχουν γελάσει κι έχουν άποψη για την κωμωδία.

Καταλήγω, λοιπόν, στο συμπέρασμα ότι η κωμωδία είναι μία. Αυτή που κάνει τον κόσμο να περνάει καλά και να ξεχνάει τα προβλήματά του. Οτιδήποτε σε κάνει να γελάς είναι κωμωδία.

Ας αφήσουμε τις φιλολογίες και τις φιλοσοφίες και ας αφήσουμε να κάνουν κωμωδία αυτοί που μπορούν να την κάνουν και την κάνουν τόσα χρόνια.

Εγώ έχω αναφέρει πολλές φορές σε συνεντεύξεις μου ότι δεν έχω δώσει οδηγία ποτέ σε κάποιον πώς θα παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι ή μία εκπομπή πρωινή ή μεσημεριανή», ανέφερε αρχικά ο Σεφερλής.

Και πρόσθεσε: «Ο καθένας την κάνει όπως νομίζει και παίρνει αυτό που του αναλογεί.

Υπάρχουν κάποιοι λοιπόν, που είναι οι ‘εισαγγελείς της κωμωδίας’, οι οποίοι προσπαθούν να βάζουν όρια στη σάτιρα, να βάζουν όρια στην κωμωδία και στο αστείο.
Το αστείο είναι ένα. Αν το κάνεις και το πεις καλά, θα είναι αστείο. Αν δεν το πεις καλά, δεν είναι καν αστείο.

Αν το αστείο το παράγεις σωστά, ο κόσμος γελάει όσες φορές και να το ακούσει. Είναι σαν τις παλιές καλές ελληνικές ταινίες, που όσες φορές κι αν τις δούμε, γελάμε, γιατί είναι το κείμενο καλό, είναι η καταπληκτική ερμηνεία των ηθοποιών.

Άρα, λοιπόν, όσες φορές και να ακούσουμε τις ίδιες ατάκες, γελάμε».