Μάρω Κοντού: «Έχω σιχαθεί τις κατάξανθες με τις μαύρες ρίζες – Η υπερφίαλη φιλοδοξία είναι γελοία»

Δημοσιεύθηκε: 14 Ιανουαρίου 2022 09:40
Μάρω Κοντού: «Έχω σιχαθεί τις κατάξανθες με τις μαύρες ρίζες - Η υπερφίαλη φιλοδοξία είναι γελοία»

Η Μάρω Κοντού έχει κάνει ένα δυναμικό comeback στην τηλεόραση στον ρόλο της Μαρίας στη Γη της Ελιάς. Ζει ήρεμα, έχοντας όμως πολλές ασχολίες και φίλους, ενώ η ζωγραφική είναι αυτό που την ευχαριστεί περισσότερο. Αγαπά τα ταξίδια και όποτε μπορεί βρίσκεται σε νέους προορισμούς. Όπως φέτος που πέρασε τις γιορτές στην Ιταλία με τις φίλες της.

Μάρω Κοντού: «Έχω σιχαθεί τις κατάξανθες με τις μαύρες ρίζες – Η υπερφίαλη φιλοδοξία είναι γελοία».

Ο ρόλος της στη Γη της Ελιάς

«Αυτό το σήριαλ το αγαπώ πολύ. Σκίζει. Περνάω υπέροχα. Πήγα με πολύ φόβο και δισταγμό στην αρχή. Δεν είχα ξανακάνει σήριαλ. Πολύ παλιά ένα στην ΕΡΤ. Πήγα με φόβο. Δεν ξέρω γιατί. Δεν το είχα ξανακάνει. Ο φακός πάλι, τα κείμενα, τα, τα, τα… Περνάω φανταστικά με συναδέλφους τρομερά ταλαντούχος, έναν σκηνοθέτη γλύκα, πανέξυπνο, ευχάριστο, δοτικό. Περνάμε φανταστικά. Είναι γκρουπαριστά τα γυρίσματά μου και περνάω πολύ καλά».

«Εκείνο που φοβόμουν ήταν μη μου πουν να πηγαινοέρχομαι στην Κύπρο. Είπα δεν ξέρω, μήπως έχω θέατρο και να μην έχω την Κύπρο μέσα κτλ κι έτσι βρέθηκε ένας ρόλος guest star, πολύ ωραίος και ενδιαφέρον και τα πάμε μια χαρά μέχρι στιγμής. Έχω ξετρελαθεί με το σήριαλ». Είπε η Μάρω Κοντού για την Γη της Ελιάς και τον Ανδρέα Γεωργίου.

Περνά καλά στην καθημερινότητά της

«Περνάω πάρα πολύ ωραία με τον εαυτό μου. Από εκεί ξεκινάνε όλα.Έχω συμφιλιωθεί με τη ζωή, με την ηλικία μου, με τους ανθρώπους. Δεν θυμώνω εύκολα, δεν συγχύζομαι. Δεν τα παίρνω βαθιά. Περνάω πολύ καλά. Όσο μεγαλώνω, νιώθω ότι γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Απαλλάσσω τα μικρά, τα κουτά, τα φθηνά. Δεν συγχύζομαι, δεν νευριάζω, δεν μετράω τους ανθρώπους. Δηλαδή τους μετράω για αυτό που είναι. Δεν θέλω κανέναν να αλλάξω, δεν θέλω κανείς να με αλλάξει».

Advertisement

Έχει ζήσει χωρίς να παραμυθιάζεται και να τρέφει τον εγωισμό της

«Αυτή η υπέρμετρη φιλοδοξία που έχουν οι άνθρωποι είναι καταδίκη για αυτούς. Είναι δυστυχισμένοι άνθρωποι. Έχω δει σε συνεντεύξεις τον τελευταίο καιρό πράγματα που μου έχουν σηκωθεί οι τρίχες. Η μια είπε θα μπω στο Γκίνες, η άλλη είπε ‘εγώ γράφω, εγώ παίζω, ξέρετε κανέναν άλλον να γράφει και να παίζει;’, πως δεν ξέρω; Άλλους 2-3. Η τρίτη είπε ‘εγώ στα νιάτα μου αυτό σπούδασα κτλ’. Παραμύθια. Παραμύθια. Τις λυπάμαι.

Ζούνε σε έναν φανταστικό κόσμο και λυπάμαι τα γεράματά τους. Πραγματικά λυπάμαι. Έχω σιχαθεί όσο καιρό κάθομαι τις κατάξανθες με μαύρες ρίζες. Όλη η τηλεόραση με εκείνα τα κατάλευκα δόντια, άντρες και γυναίκες. Σκοτώστε τους οδοντογιατρούς που κάνουν αυτά τα κατάλευκα δόντια. Η καλή φιλοδοξία ωφελεί. Η υπερφίαλη φιλοδοξία και αυτό που θες να λες για τον εαυτό σου τα ωραιότερα, τα καλύτερα, εσύ μόνος σου, το βρίσκω γελοίο. Άσε να το πει ο κόσμος, η δουλειά σου».

Ερωτικά έχει προκαλέσει τον σύζυγό της στέλνοντας λουλούδια στον εαυτό της

«Ερωτικά έχω προδοθεί και έχω προδώσει στα νιάτα μου. Ερχόντουσαν αυθόρμητα. Μέχρι λουλούδια έχω στείλει στον εαυτό μου για να συγχύσω τον σύζυγό μου. Είχα στείλει κόκκινα τριαντάφυλλα με ανώνυμη καρτούλα. Νομίζω τσάμπα ήταν».

View this post on Instagram

A post shared by Igitiselias Igitiselias (@gitiseliasgeorgiou)

Advertisement