Μάρω Κοντού: Συνεχίζει στην τρίτη σεζόν της «Γης της Ελιάς»

Συντάκτης: Newsroom

21 Ιουνίου 2023 16:00

Μάρω Κοντού: Συνεχίζει στην τρίτη σεζόν της «Γης της Ελιάς»

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν την Μάρω Κοντού να αποχωρεί από τη σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς».

Ωστόσο, η δημοσιογράφος Νάνσυ Νικολαΐδου μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη διέψευσε την εν λόγω είδηση και τόνισε πως η Μάρω Κοντού θα βρίσκεται και στα νέα επεισόδια που θα προβληθούν την επόμενη σεζόν.

«Δεν ισχύει. Το λέω επίσημα! Έχουμε μιλήσει με ανθρώπους, το έχουμε διασταυρώσει και δεν το λέμε έτσι. Η κυρία Κοντού συνεχίζει κανονικότατα στον τρίτο κύκλο της “Γης της Ελιάς”», είπε η Νάνσυ Νικολαιδου για την Μάρω Κοντού. 

Μάρω Κοντού: «Από μικρή δίνω μπουνιά στο κατεστημένο, δεν μιμούμαι και δεν συμβιβάζομαι»

Μάρω Κοντού: «Από μικρή δίνω μπουνιά στο κατεστημένο, δεν μιμούμαι και δεν συμβιβάζομαι»

Η Μάρω Κοντού βρέθηκε δίπλα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out του  Mega κι αποφάσισε να του μιλήσει ανοιχτά για την καριέρα και την θυελλώδη ζωή της

Μεταξύ άλλων η Μάρω Κοντού παραδέχτηκε ότι έχει επέμβει αισθητικά στο πρόσωπό της, ενώ κάθε πρωΐ που ξυπνά λέει στο είδωλό της στον καθρέφτη:

«Φτούσου κοριτσάκι μου, εσύ είναι 80 plus; Και φτιάχνω τον καφέ μου και είμαι πανευτυχής».

«Όσο έχω την υγεία μου δεν με φοβίζει τίποτα. Ο χρόνος με έχει κάνει λίγο πιο σοφή, πιο ήρεμη, να αντέχω τα παράξενα, δεν με έχει σκληρύνει» Είπε στον παρουσιαστή.

Δηλώνει αυθεντική σε ότι κάνει

«Νομίζω ότι από μικρή δίνω μπουνιά στο κατεστημένο. Δεν το καταλαβαίνω εάν εγώ είμαι δυναμική. Πιθανόν να έδωσα έναυσμα στις γυναίκες της εποχής, δεν το είχα σκεφτεί. Δεν μιμούμαι κάτι, δεν συμβιβάζομαι με το περιβάλλον, με τα ταμπού, ακολουθώ τον δρόμο μου με ειλικρίνεια και εντιμότητα. Δεν τρώω τον χρόνο μου να ακούσω τι λένε για μένα, τι πρέπει και τι δεν πρέπει. Τα έχω ξεκαθαρίσει αυτά από τότε που ήμουν πολύ μικρή».

Κατάφερε να επιβληθεί με τον τρόπο της σε μια δύσκολη εποχή για τις γυναίκες

Όπως τόνισε η ίδια την εποχή που ξεκίνησε την καριέρα της οι γυναίκες βίωναν ρατσισμό. «Βγήκα στο θέατρο το 1960. Η οικογένεια, η κοινωνία έβλεπε τους ηθοποιούς ως ανθρώπους ελαφρών ηθών. Είχα ένα ύφος άμυνας, να φανώ σοβαρή, ότι ξεχωρίζω απ’ αυτό που σκέφτεστε, από αυτό που συμβαίνει. Οι γυναίκες βίωναν οπωσδήποτε ρατσισμό την εποχή εκείνη. Η ίδια μου η γιαγιά μου είπε τότε ότι δεν είμαι σοβαρή κοπέλα».

Η απουσία του πατέρα της την έκανε να τον αναζητά στις σχέσεις της

«Η έλλειψή του είναι ζωντανή, δεν έχω να κρατήσω κάτι, παρά μόνο μερικές φωτογραφίες. Έχω και πολλές διηγήσεις από τη μητέρα μου. Πέθανε πολύ νέος, στα 28 του από φυματίωση. Δεν έχω νιώσει εκείνη την πατρική αγκαλιά, και αυτό είναι ένα μείον μεγαλώνοντας. Είναι μείον και σε σχέση με τον άντρα που αγαπάς. Τον θέλεις και λίγο μπαμπά, και λίγο τρυφερό. Δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις».