Μάρω Λεονάρδου: «Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα την άδεια της μαμάς και το μετάνιωσα πικρά»

13 Φεβρουαρίου 2022 20:15

Μάρω Λεονάρδου: «Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα την άδεια της μαμάς και το μετάνιωσα πικρά»

Η Ζωή Κρονάκη υποδέχτηκε τη Μάρω Λεονάρδου ατην εκπομπή Μαμά – δες της ΕΡΤ. Η δημοσιογράφος και συγγραφέας μίλησε για την αντιμετώπιση που είχε από το κανάλι που εργαζόταν όταν έμεινε έγκυος.

Μάρω Λεονάρδου: «Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα την άδεια της μαμάς και το μετάνιωσα πικρά».

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα την άδεια της μαμάς και το μετάνιωσα πικρά. Γιατί μου πήραν τη θέση και για να ξαναμπώ στον ΑΝΤ1 ήταν μία ολόκληρη περιπέτεια. Αυτή που κάθισε στη θέση μου μετά δεν σηκώθηκε. Θυμάμαι τον Θοδωρή Δρακάκη που έλεγε “ούτε να πάμε τουαλέτα δεν προλαβαίνουμε γιατί θα κάτσει κάποιος άλλος”.

Στο δεύτερο παιδί μου δεν πήρα ούτε μία ημέρα άδεια έφυγα από το στούντιο στο μαιευτήριο και από το μαιευτήριο στο στούντιο και ευτυχώς μέναμε κοντά και πήγαινα και θήλαζα. Αποτέλεσμα μου κόπηκε το γάλα στις 40 ημέρες. Μετά από όλο αυτό που έζησα είμαι εναντίον του να εργάζονται οι μαμάδες. Κάτι θα γίνει λάθος, όταν εργάζεσαι σε τομείς καριέρας. Γιατί δεν μπορείς να είσαι και στα δύο».

Αναφέρθηκε στην κόρη της που απέκτησε παιδί σε πολύ μικρή ηλικία

«Έγινα έξαλλη, ήταν κάτι που δεν περίμενα πως θα συμβεί παρότι γνώριζα ότι έχει σχέση με τον Λουκά με τον οποίο είναι μέχρι σήμερα μαζί. Δεν είναι συνηθισμένο ούτε κάτι εύκολο».