Μάρω Λύτρα: Χώρισε έπειτα από πέντε χρόνια γάμου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Δεκεμβρίου 2022 09:24

H Μάρω Λύτρα έκανε γνωστό ότι χώρισε με τον Τέο Πάππας βάζοντας τίτλους τέλους στον γάμο τους, που διήρκησε πέντε χρόνια.

Η τραγουδίστρια Μάρω Λύτρα, η οποία έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «Fame Story» και το ειδύλλιό της με τον Κώστα Καραφώτη, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την εξέλιξη αυτή με ανάρτησή της στα κοινωνικά μέσα.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στην Ορθόδοξη εκκλησία του Ευαγγελισμού στο Μόντρεαλ τον Ιούνιο του 2017.

Ωστόσο, πως τον τελευταίο χρόνο τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά μεταξύ τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για έναν χρόνο το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση. Έτσι, τον περασμένο Οκτώβριο, όπως αποκάλυψε η Λύτρα με σειρά από Instagram stories, εκδόθηκε επισήμως το διαζύγιό τους.

«Έχοντας διαβάσει κάποια πρόσφατα άρθρα σε sites, σχετικά με την ζωή και την πορεία μου στην Ελλάδα, τη νέα μου ζωή στον Καναδά και τον γάμο μου, θεώρησα πως ήρθε η στιγμή να πω την αλήθεια μου στους fans μου και στους ανθρώπους που συνεχίζουν να με στηρίζουν και να με αγαπούν. Όλα αυτά τα χρόνια στα πάνω μου και στα κάτω μου, ήμουν πάντα ανοιχτό βιβλίο και αυτό δεν έχει αλλάξει», έγραψε αρχικά η καλλιτέχνιδα.

«Μετά από αρκετά χρόνια γνωριμίας, γάμου και κοινής ζωής, πριν από έναν χρόνο αποφασίσαμε με τον Theo πως θα ήταν καλό και για τους δυο μας να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Έτσι λοιπόν μετά από έναν χρόνο σε διάσταση τον Οκτώβριο εκδόθηκε επίσημα το διαζύγιό μας», συνέχισε.

Και η Λύτρα κατέληξε λέγοντας: «Θα ήθελα να ξέρετε όλοι, εσείς οι γνωστοί και οι άγνωστοι φίλοι μου, πως είμαι καλά εστιάζω στη δουλειά και τον εαυτό μου και συνεχίζω να κοιτάω μπροστά και να προχωράω. Μου λείπετε όλοι τόσο και εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να βρεθώ ξανά κοντά σας έστω και για λίγο. Σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές. Σας αγαπώ. Μάρω».