Μάρθα Καραγιάννη: Που και πότε θα γίνει η κηδεία της

Συντάκτης: Newsroom

19 Σεπτεμβρίου 2022 13:01

Μάρθα Καραγιάννη: Που και πότε θα γίνει η κηδεία της

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών και ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη στο Πανελλήνιο.

Συγγενείς, φίλοι και ο κόσμος που τη λάτρεψε μέσα από την κινηματογραφική και θεατρική της πορεία θα έχει την ευκαιρία να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά αυτή την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Α’ Νεκροταφείο.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου στη «Super Κατερίνα» είπε πως η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη θα γίνει στις 12.00 μ.μ.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί για στεφάνια, τα χρήματα να κατατεθούν στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Βασίλης Κωνσταντίνου: «Είχα ζητήσει από τη Μάρθα να κάνουμε παιδί»

Συντετριμμένος είναι ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετά την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη, με την οποία υπήρξαν ζευγάρι για πολλά χρόνια.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου και η κορυφαίας ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη, που έφυγε χθες από τη ζωή, ήταν μαζί για δώδεκα χρόνια,

Έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, ενώ παρέμειναν καλοί φίλοι μετά τον χωρισμό τους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στη σχέση του με την Καραγιάννη και αποκάλυψε ότι της είχε ζητήσει να κάνουν παιδί όμως εκείνη αρνήθηκε.

«Η Μάρθα ήταν ο μεγάλος έρωτας. Είχαμε αλληλοεκτίμηση από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Η Μάρθα ήταν ένα καταπληκτικό κορίτσι.

Ήταν μια σταρ πάνω στο πλατό. Αγάπησε πάρα πολύ το θέατρο, ερωτεύτηκε το θέατρο και τους ηθοποιούς.

Δεν είχα ακούσει ποτέ κακιά κουβέντα ούτε για τον τελευταίο κομπάρσο», επισήμανε αρχικά ο Κωνσταντίνου.

Και πρόσθεσε: «Πεθαίνω για τη Μάρθα, την αγαπάω πάρα πολύ. Πήρα πολλά πράγματα από τη Μάρθα.

Όταν τη γνώρισα, είχε γίνει μια παρεξήγηση, είχα τιμωρηθεί για έναν χρόνο και ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Και βρέθηκε η Μάρθα που μου έδωσε το κουράγιο.

Με έπαιρνε μαζί της και με πήγαινε στο γήπεδο, με πήγαινε στις προπονήσεις, περίμενε να με πάρει από τις προπονήσεις και μου έλεγε ‘δεν μπορείς να σταματήσεις, είσαι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο, δεν είσαι ερωτευμένος μαζί μου’. Και έτσι συνέχισα το ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Δεν της ζήτησα να σταματήσει το θέατρο, της είχα ζητήσει όμως να κάνουμε ένα παιδί. Ήξερα πόσο αγάπη είχε για τα παιδιά.

Μου είχε πει ότι έπρεπε να σταματήσει το θέατρο για οκτώ μήνες για να κάνει παιδί και δεμ μπορούσε να μην είναι στο θέατρο.

Θα κρατήσω τα πάντα από τη Μάρθα αλλά θα κρατήσω κυρίως την αγάπη της για την οικογένεια, για το σπίτι της, για την παρέα της που ήταν κυρίως ηθοποιοί και την καλοσύνη της για όλους».