Μάρθα Καραγιάννη: Το τελευταίο «αντίο» στην ηθοποιό

Συντάκτης: Newsroom

22 Σεπτεμβρίου 2022 13:07

Μάρθα Καραγιάννη: Το τελευταίο «αντίο» στην ηθοποιό

Φίλοι, συνάδελφοι και απλός κόσμος αποχαιρέτησε σήμερα τη Μάρθα Καραγιάννη στο Α’ Νεκροταφείο.

Η αδελφική της φίλη, Ντόρα Δούμα, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας και η σύζυγός του ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο νεκροταφείο. Εκεί ήταν και ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Θα ρίξουμε τη στάχτη της στη θάλασσα, μετά την αποτέφρωση. Το μέρος δεν το ξέρουμε ακόμα γιατί είναι πρωτόγνωρο για εμάς» δήλωσε από το Α’ Νεκροταφείο ο Δημήτρης Σούρας.

Στην εξόδιο ακολουθία έδωσαν, επίσης, το «παρών» ο Νίκος Γαλανός, ο Θάνος Καλληώρας με τη σύντροφό του, η Άννα Φόνσου με τη Μαίρη Βιντιάδου, ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο Μάκης Δελαπόρτας και η Αλίκη Κατσαβού με τον γιο της, Φοίβο Βουτσά, η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη, η Γιώτα Γιάννα, η Σάντρα Βουτσά και η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, πρώην σύντροφος της ηθοποιού για 12 χρόνια μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την Μάρθα Καραγιάννη.

Στη συνέχεια, σε στενό κύκλο θα λάβει χώρα στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας η αποτέφρωση της ηθοποιού, όπως ήταν η τελευταία της επιθυμία.

«Εγώ η Μάρθα Καραγιάννη του Χαριλάου και της Δόμνας επιθυμώ όταν φύγω από αυτό τον κόσμο αντί να ταφώ, να καώ», ήταν το σημείωμα που άφησε πίσω της η Μάρθα Καραγιάννη, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Live News.

Πηγή φωτογραφιών: ndp