Μάρω Κοντού: «Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή μου ήρθε όταν ήμουν ερωτευμένη»

19 Νοεμβρίου 2018 19:30

«Ποτέ δεν κάνω σχέδια, είναι κουτό», ομολόγησε η Μάρω Κοντού σε μία απ’ τις σπάνιες συνεντεύξεις της. Όχι μόνο. Η αγαπημένη ηθοποιός και πρώην βουλευτής μίλησε εφ’ όλης της ύλης . Για τον έρωτα, τη συντροφικότητα, τις μνήμες της. Απολαύστε τα βασικά αποσπάσματα της συνέντευξής της. 

 Τι θυμάστε συνήθως, στιγμές επαγγελματικές ή προσωπικές;  
Δεν θυμάμαι τίποτα από τα δύο, ούτε τα προσωπικά, ούτε τα επαγγελματικά μου. Γιατί να τα θυμάμαι; Δεν περάσανε ακόμα, ζω, κάθε μέρα έχω τέτοια, γιατί να γυρίζω εκεί, τι να θυμηθώ; Καθόλου δεν μου αρέσει να πηγαίνω στο παρελθόν, δεν έχω λόγο να το κάνω. Είμαι παρούσα, βρίσκομαι στο παρόν και άντε να κάνω κανένα σχέδιο για το μέλλον, κάτι που δεν μου αρέσει, γιατί θεωρώ ότι όποιος κάνει σχέδια είναι κουτός.

Ποιος είναι ο ρόλος της συντροφικότητας στη ζωή σας; 
Νιώθω παντού απέραντη συντροφικότητα, με τους φίλους, τους συναδέλφους, τους συγγενείς μου.

Ποιο είναι το δυσκολότερο συναίσθημα που έχετε βιώσει;

Η απώλεια της μητέρας και της αδελφής μου, αυτό είναι βαρύ συναίσθημα. Πότε ήρθε η μεγαλύτερη ευτυχία; Η μεγαλύτερη ευτυχία ήρθε όταν ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη. Είχε γίνει κι αυτό…

Τι θυμάστε συνήθως, στιγμές επαγγελματικές ή προσωπικές;

Δεν θυμάμαι τίποτα από τα δύο, ούτε τα προσωπικά, ούτε τα επαγγελματικά μου. Γιατί να τα θυμάμαι; Δεν περάσανε ακόμα, ζω, κάθε μέρα έχω τέτοια, γιατί να γυρίζω εκεί, τι να θυμηθώ; Καθόλου δεν μου αρέσει να πηγαίνω στο παρελθόν, δεν έχω λόγο να το κάνω. Είμαι παρούσα, βρίσκομαι στο παρόν και άντε να κάνω κανένα σχέδιο για το μέλλον, κάτι που δεν μου αρέσει, γιατί θεωρώ ότι όποιος κάνει σχέδια είναι κουτός. Ποιος είναι ο ρόλος της συντροφικότητας στη ζωή σας; Νιώθω παντού απέραντη συντροφικότητα, με τους φίλους, τους συναδέλφους, τους συγγενείς μου.

TIP Όσο για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, που της τον χρέωναν και ως σχέση, καθώς ήταν συμπρωταγωνιστές σε πολλές ταινίες, η ίδια είπε ότι, εκτός σινεμά, δεν υπήρχε χημεία μεταξύ τους: «Δεν ταιριάζαμε καθόλου εκτός ταινίας». Τόνισε, δε, ότι δεν κάνει σχέδια- σαφώς τα πάντα ανατρέπονται και σε όλους μας πολλάκις- διότι το θεωρεί κουτό. ΟΚ. Μαζί σας!