Masterchef 5: η Μαρίνα όπως δεν την ξέρετε! Είναι τελικά η «κακιά» του ριάλιτι μαγειρικής;

Δημοσιεύθηκε: 2 Μαΐου 2021 08:10
Masterchef 5: η Μαρίνα όπως δεν την ξέρετε! Είναι τελικά η «κακιά» του ριάλιτι μαγειρικής;

Η Μαρίνα είναι από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί όσο κανένα άλλο στο MasterChef 5. Μπήκε, βγήκε, επέστρεψε και τα περισσότερα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω της. Η Μαρίνα όμως είναι συνηθισμένη στις δυσκολίες, καθώς από μικρή συνάντησε αρκετές στο δρόμο της.

Η Μαρίνα με το που ξεκίνησε το παιχνίδι ήταν από εκείνες που ξεχώρισαν. Όχι όμως μόνο για τις μαγειρικές τις ικανότητες. Η 29χρονη παίκτρια προκάλεσε πολλά σχόλια, με τη στάση και τα λεγόμενα της μέσα στο παιχνίδι.

Τα περισσότερα ίσως να ήταν άδικα και υπερβολικά. Η ίδια πάντως δεν φαίνεται ποτέ να πτοήθηκε ιδιαιτέρως. Ίσα ίσα, όσα περισσότερα άκουγε τόσο πιο δυνατή γινόταν. Εξάλλου έτσι είχε μάθει από μικρή.

H Μαρίνα Ντεμολλάι όμως δεν ήταν πάντα τόσο δυναμική. Οι καταστάσεις την έκαναν. Σε ηλικία 14 χρονών, όπως έχει αποκαλύψει η παίκτρια με καταγωγή από την Αλβανία, παραλίγο να χάσει την όρασή της.

Σήμερα βλέπει σε ποσοστό 75%. Στη συνέχεια δέχτηκε μπούλινγκ αλλά κατάφερε να ανταπεξέλθει. Τι της συνέβη όμως;

Όταν ήταν στην εφηβία κόλλησε τοξόπλασμα από μια γάτα, το μικρόβιο την χτύπησε στο οπτικό νεύρο κι έχασε την όρασή της από το αριστερό μάτι. Ήταν δύσκολη περίοδος και για ένα διάστημα δύο χρόνων χρειάστηκε καθημερινά να βρίσκεται στο νοσοκομείο, χάνοντας την εφηβεία της και τους φίλους της.

Η ίδια δήλωσε για εκείνη την περίοδο: ”Έπρεπε να κάνω μια ειδική διατροφή και δεν μπορούσα να κόψω τόσο το αλάτι και την ζάχαρη.

Έκανα παρατυπίες κι έφτασα να έχω 120 κιλά. Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, να έχω κοινωνική ζωή και να κάνω παρέες.

Κι επειδή ήμασταν από την Αλβανία μονίμως δεχόμασταν ρατσισμό κι εγώ κι οι αδερφές μου”

O αθλητισμός όμως ήταν αυτό που την έβγαλε από το αδιέξοδο. Σε ηλικία 16 ετών κατόρθωσε να παίζει σε ομάδα χάντμπολ της Α1. Όσον αφορά την όραση της, μπορεί να μην επανήρθε στο 100% αλλά γλίτωσε τα χειρότερα.

Η Μαρίνα είναι παντρεμένη και μάλιστα έχει και δύο μικρά παιδιά. Ούτε αυτό όμως στάθηκε ικανό να την αποτρέψει από το να κυνηγήσει το όνειρο της: τη μαγειρική. Με το που μπήκε στο παιχνίδι έδειξε αμέσως τις υψηλές φιλοδοξίες. Εξάλλου όπως έχει πει, σημασία δεν έχει τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα αλλά τι εσύ ο ίδιος για τον εαυτό σου.

Σχεδόν όλο το σπίτι, πλην 3 – 4 ατόμων, την έχει βάλει στο στόχαστρο από την αρχή του παιχνιδιού. Κάτι αντίστοιχο και ίσως ακόμα παραπάνω συμβαίνει και με το τηλεοπτικό κοινό. Χαρακτηριστικό το ξέφρενο πάρτι που στήθηκε στα social media, όταν την είδαν να αποχωρεί. Βέβαια η ίδια είχε διαφορετική γνώμη και δεν δίστασε να το πει όταν έφευγε.

«Αν υπάρξει δεύτερη ευκαιρία θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ».

Αυτό ακριβώς έκανε. Μονομάχησε με την Μαρία, παίρνοντας τη θέση της στο MasterChef. Πλέον από θέση ισχύος, καθώς είδε και την έξω πλευρά, θα προσπαθήσει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί, θέλοντας να δώσει απαντήσεις σε όσους την αμφισβητούν.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT