Σαλαγκούδη-Κουμιανός:Τέλος στη σχέση μετά από δύο χρόνια!
Τίτλοι τέλους στη σχέση της Ανθής Σαλαγκούδη και του Κοσμά Κουμιανού. Σύμφωνα με αποκλειστικές και ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, η παρουσιάστρια/δημοσιογράφος και ο φωτογράφος χώρισαν ύστερα από δύο χρόνια κοινής […]
Αργυρός: Η απόρριψη στην αρχή της καριέρας του, η Αλεξάνδρα Νίκα και η γνωριμία με την Γκιλφόιλ
Μια αναδρομή στις δυσκολίες που βίωσε στα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα, έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ μίλησε για τη σχέση με τη σύζυγό του, Αλεξάνδρα Νίκα και τον ενός έτους […]
Θοδωρής Μαραντίνης: Μιλά για την προσωπική του ζωή - "Ερημίτης δεν είμαι, ούτε θα γίνω! Δεν νομίζω ότι θα παντρευτώ ξανά"
Συνέντευξη στο After Dark και τον Θέμη Γεωργαντά έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης, η οποία θα προβληθεί το Σάββατο στο Open. Σήμερα, στο Happy Day προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα, στο οποίο […]
MasterChef 5: το πρώτο masterclass ξεκίνησε δυναμικά με τον Παναγιώτη να αποκαλεί αλμυρή την καρμπονάρα του Πάνου Ιωαννίδη και να εισπράττει τα σχόλια από τους άλλους δύο κριτές
22 Φεβρουαρίου 2021 16:45
Το πρώτο MasterClass με τους chef κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Μέσα στον διαγωνισμό, κάθε μέρα είναι ένα μάθημα και μια καινούργια πληροφορία.
Τα μαγειρικά «κόλπα» και μυστικά, δίνονται απλόχερα από τους τρεις chef κριτές στους 22 πλέον επίλεκτους του διαγωνισμού, μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Παπαοικονόμου.Με όλες τις απορίες των παικτών να απαντώνται από τους ίδιους τους chef του διαγωνισμού. Η τράπεζα γνώσεων τους γίνεται ακόμα πιο πλούσια, ώστε να μπορέσουν να τις ανακαλέσουν, όποτε χρειαστεί, στις δύσκολες μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef 5.
Οι τρεις chef έδειξαν τεχνικές και παρασκευές, που κάποιοι στην πορεία του διαγωνισμού μετάνιωσαν που τις θεώρησαν εύκολες. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο στη γνώση και μέσα από την απλότητα των πιάτων, που ετοιμάζουν οι κριτές στο σημερινό MasterClass. Δίνουν ένα ακόμα μάθημα ταπεινότητας αλλά και γευστικής εφευρετικότητας, μέσα από απλές τεχνικές.
Ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης έφτιαξε την τέλεια καρμπονάρα. Με τον Παναγιώτη να τολμά να την σχολιάσει ως αλμυρή για τα γούστα του. Δίκαια λοιπόν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ονόμασε Καπαμαρού – παιδί νίντζα – του διαγωνισμού!