Μasterchef: Η στιγμή του τελικού έφτασε

Συντάκτης: Newsroom

1 Ιουνίου 2022 20:30

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι οι δυο μεγάλοι φιναλίστ των τελικών του φετινού διαγωνισμού και διεκδικούν την κατάκτηση του τίτλου του MasterChef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Η διαδικασία των τελικών του φετινού διαγωνισμού συνεχίζεται και οι δυο φιναλίστ φθάνουν στο Πολιτιστικό Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και στο εστιατόριο «Delta» με ενθουσιασμό αλλά και αγωνία για την απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, που τους περιμένει.

Οι δύο Head Chef, που ηγούνται της μπριγάδας του εστιατορίου «Delta», Θάνος Φέσκος και Γιώργος Παπαζαχαρίας, μπορούν να χαρακτηριστούν ως το μέλλον της ελληνικής υψηλής γαστρονομίας και τα πιάτα, που έχουν ετοιμάσει για τους διαγωνιζόμενους, είναι ίσως ό,τι πιο δύσκολο έχουν κληθεί ως τώρα να αντιμετωπίσουν στον διαγωνισμό.

Οι δύο φιναλίστ θα πρέπει να επιδείξουν ψυχραιμία και συγκέντρωση δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα βήματα των συνταγών και να δώσουν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους, ώστε να κάνουν ακόμα ένα καθοριστικό βήμα προς το έπαθλο.

Έχουν όμως ακόμα αντοχή και δύναμη να μην «παραδώσουν τα όπλα» μπροστά στις υψηλές απαιτήσεις των πιάτων που καλούνται να αντιγράψουν;

Αυτή είναι η στιγμή να δείξουν το μαγειρικό τους σθένος και να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν τη νίκη!

Η Καλλιόπη στον τελικό!

Η πρώτη που κατάφερε να πάρει το «εισιτήριό» της για την «πηγή» ήταν η Πόπη. Η οποία δε σταμάτησε να κλαίει από συγκίνηση. Ύστερα από αυτό «κονταροχτυπήθηκαν» με τους βαθμούς τους ο Πάνος και η Ελπίδα. Με τον πρώτο να καταφέρνει να αποσπάσει μεγαλύτερη βαθμολογία από τους κριτές για το πιάτο του από εκείνη της Ελπίδας.

Έτσι, ο Παναγιώτης πήρε και το δικό του «εισιτήριο» και στάθηκε δίπλα στην Καλλιόπη! Το μεγαλύτερο μαγειρικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του για την Ελπίδα. Η οποία έφτασε κοντά στον τελικό, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στους δύο.