Masterchef: Οι δυο πρώτες δοκιμασίες του Ά Ημιτελικού του φετινού Final 4

30 Μαΐου 2022 20:35

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι μόνο ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2022!

Οι δοκιμασίες για την πρόκριση συνεχίζονται και στο τέλος της ημέρας οι τρεις φιναλίστ θα είναι γεγονός!

Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και οι απαιτητικές δοκιμασίες, που ακολουθούν, μπορούν να ανατρέψουν το βαθμολογικό αποτέλεσμα, που έχει ήδη σχηματιστεί, μετά τις δυο πρώτες δοκιμασίες του Ά Ημιτελικού του φετινού Final 4. Οι επίδοξοι chef γνωρίζουν πως δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού. Ο δρόμος για τον τελικό απαιτεί καθαρό μυαλό, συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο.

Στην τρίτη δοκιμασία για την πρόκριση στους φετινούς τελικούς, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να πάρουν μέρος στην αγαπημένη και πολυαναμενόμενη δοκιμασία “Follow The Chef”, με οδηγό τον Food & Beverage Manager του MasterChef, chef Νίκο Θωμά και να ακολουθήσουν κατά γράμμα τα βήματά του, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Στην τελευταία δοκιμασία, οι τρεις chef κριτές, Πάνος ΙωαννίδηςΣωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον βραβευμένο chef Νίκο Ρούσσο, που φέρνει ένα πιάτο αντιγραφής για τους διαγωνιζόμενους υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων.

Στο τέλος της ημέρας και μετά την ολοκλήρωση όλων των δοκιμασιών, ποιοι θα είναι τελικά οι φιναλίστ του MasterChef 2022 και για ποιον ή ποια το ταξίδι στο φετινό διαγωνισμό θα λήξει μια ανάσα πριν τον τελικό;

MasterChef – αποκάλυψη: σπάει του χρόνου η… αγία τριάδα των κριτών;

Κυκλοφορεί τελευταία σαν φήμη στο ΜasterChef. Λογικά δεν θα δίναμε ιδιαίτερη σημασία αλλά η φήμη είναι τόσο έντονη που λογικά θα έχει φτάσει και στα αυτιά των ανθρώπων της παραγωγής αλλά και του καναλιού. Κι εκεί είναι όλο το… ζουμί. Δεν υπάρχει καμία αντίδραση, γεγονός που μας βάζει σε υποψίες.

Τι λέει αυτή η φημολογία; Ότι το MasterChef θα συνεχιστεί σίγουρα τη νέα σεζόν, αλλά πιθανό όχι με την ίδια τριάδα! Θα σπάσει δηλαδή η περιβόητη… αγία τριάδα του ριάλιτι μαγειρικής; Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά καλό θα είναι να το κρατήσουμε στην άκρη του μυαλού μας. Γιατί υπάρχουν και σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά.

Πρώτα από όλα τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν αυτά που περίμεναν η παραγωγή και το κανάλι. Βέβαια, έγιναν και λάθη στην αρχή αφού δεν έπεσε το βάρος στα πιάτα αλλά στη ριάλιτι εκδοχή. Όμως, μήπως έχει χαθεί και η περιβόητη χημεία των τριών κριτών; Μήπως χρειάζεται κάποια αλλαγή όπως έγινε και στο GNTM;

Ας θυμηθούμε τι συνέβη πέρσι τέτοια εποχή

Όταν ο Ατζούν είχε κάνει κίνηση για να κλείσει πακέτο και τους τρεις κριτές, τους Κουτσόπουλο, Ιωαννίδη και Κοντιζά. Το Star είχε αντιδράσει αμέσως. Οι διαρροές ήταν ότι η τριάδα δεν θα πάει πουθενά και στο τέλος το πέτυχε με την υπογραφή των νέων συμβολαίων. Τώρα όμως… σιωπή.

Αυτό μπορεί να μη λέει τίποτα, αλλά μπορεί και να λέει πάρα πολλά. Και αν όντως ισχύει η φημολογία, αυτό που προβληματίζει δεν είναι μόνο ποιος ή ποιοι από την τριάδα θα φύγουν. Αλλά και ποιοι θα έρθουν στη θέση τους. Ή αν η τριάδα γίνει τετράδα ή και πεντάδα. Να γίνει προσθήκη χωρίς να φύγει κάποιος. Το καλοκαίρι δείχνει να είναι πολύ καυτό…

Μια ανάσα από την ανακοίνωση της εξαγοράς του Action24 του Διονύση Παναγιωτάκη βρίσκονται οι ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Μπάκος και Καϋμενάκης τα έχουν βρει σε όλα με τον Παναγιωτάκη κι αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του deal.

Μάλιστα μαθαίνουμε ότι οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια να «συμπορευτούν επιχειρηματικά», με ό,τι σημαίνει αυτό. Οι Μπάκος και Καϋμενάκης έχουν βάλει στο μάτι και το Open όπως σας έχουμε αποκαλύψει. Υπάρχει μία πληροφορία ότι έχουν συμφωνήσει για το 33% του καναλιού της Παιανίας, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.