Μάθε τι επιφυλλάσει ο Ιούλιος σε κάθε ζώδιο, στα οικονομικά και τα αισθηματικά

10 Ιουλίου 2021 19:45

Το τετράγωνο του Άρη από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο θα ταλαιπωρήσει τα Σταθερά ζώδια

Ιούλιος, ο πιο καυτός μήνας του χρόνου. Ας δούμε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στον έρωτα, την υγεία και τα οικονομικά.

Κριός

Γενικά

Ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Άρης, είναι σε τρελά κέφια στον Λέοντα κι εσύ μπορεί να αποκομίσεις μια γνήσια αίσθηση περιπέτειας, με ανοικτή κάθε εξέλιξη.

 Ο μήνας του Καρκίνου θα σου μείνει πραγματικά αξέχαστος, εκτός κι αν είσαι από εκείνους τους Κριούς που έχουν ξεχάσει τι θα πει διεκδίκηση

και κατάκτηση κι έχεις βολευτεί σε μια δήθεν μακαριότητα.

Αισθηματικά

Η Νέα Σελήνη στις 10/7 δείχνει μεν ξανά οικογένεια και καριέρα, με μια

τάση γκρίνιας και κλάψας που δεν σου πάει, όμως είναι εκείνη τελικά

που θα σε οδηγήσει κατ’ ευθείαν στο ξεσάλωμα και σε όποιον αρέσει.

Ακόμη κι αν σου τύχει κάτι στραβό για καλό θα είναι, αφού με αφορμή

αυτό θα βρεις κι άλλα που κρύβονταν από πίσω.

Οικονομικά

Όσα κι αν χάσεις ή κερδίσεις αυτόν τον μήνα -και μπορεί να είναι πολλά- δεν αλλάζει το ότι εσύ ζεις για το παιχνίδι της κατάκτησης και περιμένεις εκείνη την μια στιγμή θριάμβου που είναι ικανή να σε θρέψει για… χρόνια.

Ταύρος

Γενικά

Οι πιέσεις που θα δεχθείς αυτόν τον μήνα είναι έντονες και σε διαφορετικά πεδία, οπότε προετοιμάσου κατάλληλα κι ούτε για μια στιγμή μην σκεφθείς ότι το σύμπαν σκοπεύει να σου χαρίσει κάτι.

Με αγώνες και θυσίες θα κατακτήσεις τα δικαιώματά σου, άντε να βοηθήσει και κανένας φίλος ή γνωστός με τα κονέ του.

Αισθηματικά

Η Νέα Σελήνη στις 10/7, θέλει κι αυτή να σε ξεναγήσει στις ομορφιές και τα μυστήρια του κόσμου τούτου, ίσως μάλιστα να ξαναθυμηθείς παλιές ασχολίες αλλά το βασικό της μέλημα είναι να σου αποδείξει ότι η επιμονή σου σε κάποιες σταθερές είναι μάταιη και πλανερή.

Οικονομικά

Δεν είναι τόσο οι άμεσες επιρροές στα οικονομικά σου που θα σε απασχολήσουν, εξ άλλου ο Ερμής γυρίζει σε ορθή φορά, κλείνοντας μια παρένθεση που μπορεί και να σε προβλημάτισε.

Δίδυμοι

Γενικά

 Ο Δίας θα σε βοηθήσει με χέρια και με πόδια, μέχρι και κληρονομιά μπορεί να σου στείλει για να έχεις να τρέχεις με χαρτιά συμβόλαια κλπ. και να μην βαρεθείς ποτέ των ποτών.

Είναι όμως κι αυτός ο Πλούτωνας που θέλει να σου τα φάει όλα μέχρι τελευταίας δεκάρας κι όλο και κάποιοι πάθος θα θυμηθεί για να σου φορτώσει.

Αισθηματικά

Επικοινωνιακή συμφορά σε περιμένει και μην ξαναπείς ότι δεν σου καίγεται καρφί για τον Άρη στον Λέοντα.

Το δράμα θα κορυφωθεί με την Νέα Σελήνη στις 10/7, που σου λέει απλά και σταράτα «ταξίδια μου ήθελες; καλά να πάθεις».

Άσε που σε κυνηγάνε δικηγόροι και κλητήρες για να σου κάνουν την ζωή ποδήλατο.

Οικονομικά

Βρίσκεσαι σε αρκετά… συμπαθητική φάση με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να σου προσφέρει μια αίσθηση επάρκειας και το… καλό μπορεί να επιβεβαιωθεί  με την Νέα Σελήνη στις 10/7. 

Καρκίνος

Γενικά

 Σε κοινωνικό επίπεδο τα πας μια χαρά, ίσως μάλιστα να συμβούν κι ευχάριστα πράγματα σε σχέση με τις σπουδές σου ή ένα νομικό ζήτημα που σε απασχολεί.

Όμως συναισθηματικά φαίνεται να είσαι σε μαύρα χάλια, εξ αιτίας αυτής της καταραμένης αίσθησης απώλειας που σου κουνάει στα μούτρα η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα.

Αισθηματικά

Στην συνέχεια βέβαια η Αφροδίτη μετακομίζει στον Λέοντα ξαναγεμίζοντας το πορτοφόλι σου, που τόσο καιρό ο Άρης το έχει κάνει ρημαδιό.

Μην χαίρεσαι και πολύ όμως, θα γυρίσει ο τροχός κι αν θες να ξέρεις, το σύμπαν είναι ιδιαίτερα εφευρετικό, όταν ψάχνει τρόπους για να σου πάρει ό,τι έχεις και δεν έχεις. 

Οικονομικά

Η σταθερότητα και η ασφάλεια που συνήθως αναζητάς δεν είναι… του κόσμου τούτου, τουλάχιστον για αυτήν την περίοδο και μόνον στα όνειρά σου θα την συναντήσεις!

Επιπλέον, όσα κι αν αποταμιεύσεις, αν θέλει το σύμπαν να σου τα πάρει, θα σου τα πάρει.

Λέων

Γενικά

Μια φούντωση, μια φλόγα έχεις μέσα στην καρδιά κι είσαι πρόθυμος να προτάξεις τα στήθη σου για να υπερασπίσεις φίλους/ες κι αγαπημένους/ες, αυτό με τους ηρωισμούς όμως να το προσέξεις γιατί στην συγκεκριμένη περίοδο μπορεί να σου αφήσει πολλά κουσούρια, χώρια η απογοήτευση που θα μαζέψεις από τους απανταχού αχάριστους.

Αισθηματικά

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιό σου τον Ιούλιο είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού όσο εύκολο είναι να φτάσεις στην κορυφή του Έβερεστ, που λέει ο λόγος, άλλο τόσο είναι να περάσεις των παθών σου τον τάραχο, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Οικονομικά

Με τον Δία στους Ιχθύς είναι βέβαιο ότι μπορείς να βρεις κεφάλαια, το θέμα από εκεί και ύστερα είναι το πώς θα τα διαχειριστείς, αφού άλλο πράγμα είναι μια συνετή τοποθέτηση ή η κάλυψη υποχρεώσεων κι άλλο το να μεγαλοπιαστείς και να ζεις με δανεικά για να καλοπερνάς και μόνον.

Παρθένος

Γενικά

Γνωστοί και συγγενείς περιμένουν στην ουρά για να τους προσφέρεις τις πολύτιμες υπηρεσίες σου, ας πάμε λοιπόν στο άλλο αγαπημένο σου θέμα, τα εργασιακά. Γιατί εσύ κοπιάζεις και σκίζεσαι, αλλά αυτοί που πρέπει να το δουν και να το εκτιμήσουν κοιτάνε αλλού.

Αισθηματικά

Επιπλέον, ένα προσωπικό ζήτημα μπορεί να παρεισφρήσει στις δουλειές σου κι από εκεί που ήταν όλα τέλεια, να γίνουν μπάχαλο.

Ο έρωτας είναι κίνητρο, αλλά και αντικίνητρο, όταν τα πράγματα δεν σου κάθονται, όπως τα θες ή τα έχεις υπολογίσει.

Οικονομικά

Μια συνεργασία μπορεί να σε σηκώσει, διευρύνοντας τις προοπτικές σου κι αυτή βέβαια είναι μια έμμεση θετική επιρροή και για τα οικονομικά σου. Επιπλέον, αν δεν έχεις εσύ, θα έχει κάποιος/α άλλος/η κι απομένει το να αποδεχθείς την εξυπηρέτηση.

Ζυγός

Γενικά

Αν και δεν ανήκει στην κύρια ομάδα των… πληττόμενων από τα ακραία ουράνια φαινόμενα αυτής της περιόδου, ο ρόλος σου είναι να προσπαθείς πάντα να γεφυρώσεις χάσματα και να ταιριάζεις απόψεις και πίστεψέ με,

θα έχεις πολύ … δουλειά να κάνεις, ειδικά σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων που είναι και η ειδικότητά σου!

Αισθηματικά

Η Νέα Σελήνη στις 10/7 θα ενεργοποιήσει την… βόμβα που απειλεί να τινάξει στον αέρα συμμαχίες και ισορροπίες ετών, ενώ αν έχεις παιδιά θα πρέπει να έχεις τον νου σου για ακραία φαινόμενα που μπορεί να συμβούν και στην δική τους ζωή.

Οικονομικά

Η διπλωματία θα σου φανεί χρήσιμη, μόνον ως προς το να ζητήσεις χρήματα και να τα πάρεις κι όχι πώς αυτό είναι λίγο, αλλά θα ήταν πολύ πιο συνετό εκ μέρους σου να μην ξοδεύεσαι… ασκόπως αυτήν την περίοδο, αφού πολλά είναι τα ανάποδα που μπορεί να συμβούν.

Σκορπιός

Γενικά

Η συνολική εικόνα του ουρανού για αυτόν τον μήνα δεν είναι διόλου ενθαρρυντική για σένα, πολύ περισσότερο, αν επιμένεις να προδιαγράφεις την πορεία των πραγμάτων και να νομίζεις πώς ό,τι κι αν γίνει τελικά, θα περάσει το δικό σου.

Αισθηματικά

Η Νέα Σελήνη στις 10/7 είναι εκείνη που θα ενεργοποιήσει όλο το… πακέτο, κρατώντας ίσως για παρηγοριά την προοπτική ενός ταξιδιού που

θα σε βοηθήσει να βγεις από το τούνελ.

Οικονομικά

Ο ανάδρομος Ερμής γυρίζει και η κανονικότητα επανέρχεται στις οικονομικές συναλλαγές σου, μένει μόνον το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα στις αρχές Ιουλίου να σου βάζει… ψύλλους στα αφτιά για μια απάτη που πάει να στηθεί σε βάρος σου.

Τοξότης

Γενικά

Το μεγάλο σου ατού είναι ο Δίας στους Ιχθύς, αφού μπορεί να μεσολαβήσει ως… μέγας χορηγός για να σου έρθουν όλα στο πιάτο, με πρώτο πάροχο την οικογένειά σου ή τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσεις από την αξιοποίηση-εκμετάλλευση ακινήτων.

Μέχρι και… γάμος γίνεται άμα θες, η ουσία είναι όμως ότι σε κάθε περίπτωση η ζωή σου θα αναβαθμιστεί και το μόνο από το οποίο κινδυνεύεις πραγματικά είναι ο κακός και επιπόλαιος εαυτός σου, που αρχίζει δέκα πράγματα και τα παρατάει όλα στην μέση.

Αισθηματικά

Όσο για τα συναισθηματικά σου, μπορεί ο Ερμής να επανέρχεται σε

ορθή πορεία, εσύ όμως συνεχίζεις να ασχολείσαι με πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος και να δούμε που θα πάει αυτή η ιστορία…

Στα εργασιακά σου, πάλι, μπορεί να τύχουν τα… απίθανα, μάλιστα

δεν αποκλείεται να αλλάξεις πόστο ή ακόμα και δουλειά.

Οικονομικά

Η Νέα Σελήνη στις 10/7 δείχνει τα οικονομικά σου, ειδικά σε ζητήματα

που τον πρώτο λόγο τον έχει η τύχη.

Ίσως μάλιστα να λάβεις μια αποζημίωση ή να πάρεις τα χαμένα άλλων, υπάρχει ωστόσο και μια παγίδα, να κυριευτείς από ένα πάθος σου και να

τα χάσεις όλα πριν καν καταλάβεις πώς τα κέρδισες!

Αιγόκερως

Γενικά

Μην βιάζεσαι να κρίνεις, γιατι πολλές φορές κάτι, που αξιολογείς ως πολύ ελαφρό ή ανάξιο λόγου, στην πορεία μπορεί να αποδειχθεί λίρα εκατό κι

αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μην θέτεις σώνει και καλά σοβαρά προαπαιτούμενα.

Επιπλέον, αξιοποίησε τις ευκαιρίες σου για να περάσεις καλά, αφήνοντας ίσως στο περιθώριο κάποιες από τις δουλειές σου, αφού όλα χρειάζονται

σε αυτήν την ζωή.

Αισθηματικά

Η Νέα Σελήνη στις 10/7 σου δίνει εναλλακτικές όσον αφορά σε σχέσεις

και συνεργασίες, ενώ μπορεί να σηματοδοτήσει εξελίξεις και σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, με τα συναισθηματικά οφέλη να

είναι σίγουρα πιο σημαντικά από τα υλικά.  

Οικονομικά

Υποτίθεται ότι περίμενες να επανέλθει η κανονικότητα για να δεις μια

άσπρη μέρα αλλά απ’ ό,τι φαίνεται θα νοσταλγήσεις το πρόσφατο

παρελθόν, που τουλάχιστον είχαν παγώσει και κάποιες υποχρεώσεις λόγω

της πανδημίας.

 

Υδροχόος

Γενικά

3, 2, 1, 0… Έχει πολύ πλάκα τελικά εκεί που είχες καλομάθει να ταράζεις

τις ζωές των άλλων και να τους ανατινάζεις (μεταφορικά), να φτάνει και η δική σου η στιγμή να παθαίνεις τα ίδια και χειρότερα και να δούμε τώρα τι

θα σκαρφιστεί το διεστραμμένο μυαλό σου για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

Αισθηματικά

Η Νέα Σελήνη στις 10/7 είναι εκείνη που θα ακυρώσει στην πράξη όλες τις θεωρίες σου και θα σε ξαπλώσει στον καναπέ του ψυχαναλυτή για να πεις τον πόνο σου.

«Τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτήν την ζωή», εσύ δεν είσαι που τα λες αυτά;

Οικονομικά

Τα εργασιακά σου δείχνει και η Νέα Σελήνη στις 10/7, αλλά εδώ το πράγμα αλλάζει, αφού προβλέπονται ανατροπές, που ακόμη κι αν δεν επηρεάσουν άμεσα τα οικονομικά σου, σίγουρα θα έχουν τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις τους.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στους Ιχθύες και μας βοηθά να τακτοποιήσουμε καταστάσεις του παρελθόντος

Ιχθείς

Γενικά

Με τον Δία στο ζώδιό σου ουδόλως σε απασχολεί το τι περνάνε τα άλλα ζώδια, ο Ιχθύς να είναι καλά.

Από την άλλη όμως, δεν μπορείς να χαλάσεις το αστρολογικό προφίλ σου

που σε θέλει ψυχοπονιάρη/α κι έτοιμο/η να θυσιαστεί, οπότε τι να κάνεις

κι εσύ, αρχίζεις να πουλάς σωτηρόχαρτα, στα χνάρια του Τούτζελ με τα συγχωροχάρτια του.

Αισθηματικά

Η Νέα Σελήνη στις 10/7 συνηγορεί σε ποικίλες ανωμαλίες σχετικές με θέματα υγείας, δικά σου ή άλλων -κατά προτίμηση συγγενών- και βέβαια ο Κρόνος στον 12ο ηλιακό οίκο σου τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση που θα προσφέρεις ξανά στην ανθρωπότητα.

Οικονομικά

Τα μηνύματα είναι όντως ανησυχητικά στα εργασιακά σου, όπου το

κλίμα γίνεται συγκρουσιακό, όποιο κι αν είναι το καθεστώς τους,

αυτό που αλλάζει είναι η ευχέρειά σου να κάνεις τις δικές σου επιλογές.

Πηγή: περιοδικό Ciao