Ματίνα Παγώνη: «Μου αρέσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός»

21 Ιουλίου 2022 16:49

Ματίνα Παγώνη: «Μου αρέσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Σήμερα» ήταν η Ματίνα Παγώνη η οποία εκτός από την πανδημία αναφέρθηκε και στις μουσικές της προτιμήσεις αποκαλύπτοντας πως έχει «αδυναμία» στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Ναι, μου αρέσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, εντάξει, νορμάλ», απάντησε η κυρία Παγώνη σε ερώτηση που της έκανε η παρουσιάστρια, Μαρία Αναστασοπούλου.

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Αν διαβάσω κάποιον ρόλο που μου αρέσει και μου ταιριάζει, θα το κάνω»

Ο πρώτος καλεσμένος του Mega Star για τη νέα χρονιά ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και μίλησε ανοιχτά για το ξεκίνημα της καριέρας του και για τα πράγματα που θέλει να κάνει στο μέλλον.

«Ο Γιώργος Θεοφάνους έχει οριοθετήσει τη μουσική μου αντίληψη. Είναι μέσα στην καρδιά μου. Μέσα από το ταξίδι με τον Γιώργο, γνώρισα την Ελεάνα Βραχάλη που είναι ένα αξιόλογο πλάσμα και μια σπάνια ψυχή. Πάντα ονειρευόμουν να συνεργαστούμε».

Δεν αποκλείει να ασχοληθεί κάποια στιγμή με την υποκριτική

«Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω ηθοποιός. Αν διαβάσω κάποιον ρόλο που μου αρέσει και μου ταιριάζει, θα το κάνω. Πρώτα θα έκανα μαθήματα και μετά θα το τολμούσα».

Νιώθει έτοιμος να κάνει τη δική του οικογένεια

«Θέλω να κάνω οικογένεια, με φαντάζομαι ήδη μπαμπά. Μου έχει ξεκινήσει το πατρικό ένστικτο από τα 25 μου».

Κωνσταντίνος Αργυρός : Η συνεργασία του με τον Φίλιππο Κούρκουλο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, μονοπωλεί για ακόμα μια φορά τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις, καθώς το «Τελικά» στο οποίο συνεργάζεται με τον Rack είναι no1 στο airplay εδώ και πολλές εβδομάδες.

Το «Τελικά», η μεγάλη και πρωτότυπη μουσική σύμπραξη που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι no1 στο μεικτό IFPI AirPlay chart by MediaInspector από τις 7 Νοεμβρίου έως και σήμερα, συμπληρώνοντας ένα μήνα στην κορυφή.

Παράλληλα, το «Τελικά», που έγινε αμέσως no1 στα digital charts και στα trends του YouTube όπου αυτή τη στιγμή μετρά πάνω από 6,2 εκατομμύρια views, είναι no1 σε ραδιοφωνικές μεταδόσεις από τις 13 Σεπτεμβρίου οπότε και κυκλοφόρησε, δηλαδή εδώ και σχεδόν 3 μήνες.Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο και διήμερο sold out τις εμφανίσεις του στο «Teatro» με την Ελένη Φουρέιρα, βάζοντας για ακόμα μια φορά την ξεχωριστή και επιτυχημένη του υπογραφή στη νυχτερινή διασκέδαση.

Το «Τελικά» υπογράφουν στη μουσική και τους στίχους οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Μάριος Ψιμόπουλος, Φίλιππος Κούρκουλος, OGE, Rack και Παναγιώτης Μπρακούλιας, ενώ το music video σκηνοθέτησε  ο Γιάννης Δημολίτσας.